Debut cu stângul în retur

Flacăra Moreni – FC Argeș II 2-1(2-1) Au marcat: Roman(1), Niculaescu(21) / Duminică(7)

FC Argeș II a început cu stângul returul la liga a treia. Echipa pregătită de Constantin Schumacher a pierdut cu 1-2 confruntarea de vineri după-amiază, din deplasare, cu Flacăra Moreni.

Piteștenii au început foarte prost partida și au primit gol după numai 30 de secunde!. Daniel Roman a deschis scorul după o mare greșeală a portarului Vlad Bucur. Alb-violeții au restabilit egalitatea în minutul 7 prin Alexandru Duminică care l-a învins pe portarul dâmbovițenilor cu un șut din interiorul careului. Bucuria argeșenilor fost de scurtă durată pentru că morenarii au mai marcat încă o dată prin Claudiu Niculaescu și tot după o gafă a goakeeper-ului piteștean. După primirea celui de-al doilea gol, FC Argeș II a alergat după egalare, însă portarul gazdelor i-a salvat pe dâmbovițeni în două rânduri. În urma acestui eșec, echipa secundă a clubului nostru ocupă locul 10, ultimul al seriei a IV-a, cu doar 4 puncte, acumulate în 10 runde. În etapa a doua a acestui retur de campionat, FC Argeș II va întâlni vineri, 5 noiembrie, de la ora 14.00, la baza sportivă Albota, pe FC Tunari, ocupanta locului 2.

Caseta tehnică:

FC Argeș II: Bucur(min.46 Frumuzache) – Mălin(cpt) (min.68 Dobra), Ciuciulete(min.65 I.Oprescu), Aguță, Curescu – Găleșeanu(min.46 Mitoi), Dinoci(min.65 Coman), Butoiu, Duminică – G.Oprescu, Tudor. Antrenor: Constantin Schumacher
Rezerve neutilizate: Ene, Drugan, Crivăț, Tecuceanu