Euro Tehno Group

Înfiinţată în anul 2001, Euro Tehno Group a devenit în 2003 distribuitor autorizat în judeţul Arges al mărcilor de autovehicule Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale şi Audi.

În octombrie 2005 a fost pus în funcţiune un modern centru auto Volkswagen, la intrarea pe autostrada Piteşti-Bucureşti. Construit conform standardelor producatorului, centrul cuprinde un spaţiu de prezentare a 8 autoturisme Volkswagen şi un atelier service complet, utilat cu echipamente de ultimă generaţie.

În 2006 compania Euro Tehno Group a depăşit graniţele judeţului Argeş şi a deschis un show-room Volkswagen în oraşul Târgovişte.

În cursul anului 2007 a fost finalizat în Piteşti un spaţiu Das WeltAuto de comercializare a autovehiculelor de ocazie. Marca Das WeltAuto face parte, de asemenea, din concernul Porsche Holding şi asigură clientului achiziţionarea unor maşini de ocazie verificate şi garantate.

La începutul lunii iunie 2007, Euro Tehno Group a început investiţia pentru construirea în Piteşti a unui show-room şi service dedicat mărcii premium Audi. Investiţia de 4,7 milioane de Euro a fost finalizată în luna iunie 2008, show-room-ul prezentând un spaţiu pentru expunerea a peste 12 modele Audi.

Euro Tehno Group a devenit in anul 2010 dealer autorizat al marcii SEAT în Piteşti şi partener service SEAT în Piteşti şi Târgovişte. In 2020 Euro Tehno Group devine service autorizat pentru marcile Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA si Volkswagen Autovehicule Comerciale, precum si dealer autorizat Das WeltAuto in Otopeni, jud Ilfov.

Euro Tehno Group se poziţionează astfel în topul mărcilor de import din judeţul Argeş si Dâmboviţa, cu mărcile Volkswagen, Audi şi SEAT.