Bilete și abonamente

Prețuri abonamente Liga I, sezonul regular  2021 – 2022

FC Argeș anunță că a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2021-2022. In Fan Shop FC Argeș,  suporterii vor  completa o fișă cu datele care vor apărea pe abonament, după care se emite cardul fizic, care va fi ridicat tot din magazinul FC Argeș, Casa Cărții, parter.

În sezonul 2021 – 2022, FC Argeș va avea următoarea politică de prețuri:

 

 

Abonații sezonului regular 2021 – 2022:

Tip Pret Peluze Tribuna II Tribuna I Tribuna 0* Loja VIP*
Valoare 150 210 240 2500

* Numărul de abonamente disponibile la loja VIP este limitat

Pentru moment, protocolul de desfășurare al competiției nu permite accesul în tribuna 0. Preţul abonamentelor din acest sector va fi anunțat când accesul în tribuna 0 va fi posibil.

Abonamentele Family Stand sunt concepute pentru părinţii care în mod normal vin la stadion însoţiţi de copii:  abonatul poate veni însoţit de un copil cu vârsta cuprinsă între 7 şi 14 ani şi va putea achiţiona un abonament la următoarele preţuri:

Tip Pret Peluze Tribuna II Tribuna I Tribuna 0*
Valoare 225 315 360

Copiii cu vârsta de până la 7 ani au accesul gratuit pe stadion, cu condiţia ca aceştia să fie însoţiţi de părinti, care să-i ţină în braţe şi care au întreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora în interiorul stadionului.

Pentru moment, protocolul de desfășurare al competiției nu permite accesul în tribuna 0.

Abonamente SENIOR:  Prin prezentarea unui act de identitate şi cuponului de pensie original și copie , se va putea achiziţiona un abonament  beneficiind  de preţuri speciale după cum urmează:

 

Tip Pret Peluze Tribuna II Tribuna I Tribuna 0*
Valoare 100 150 175

* La tribuna  0 numărul de abonamente disponibile este limitat.

Pentru moment, protocolul de desfășurare al competiției nu permite accesul în tribuna 0.

În cazul achiziției online, pentru emiterea abonamentului,  este necesar să trimiteți prin intermediului unui email la ticketing@argesfc.ro o fotografie a actului de identitate şi a talonului de pensie. Comenzile care nu vor fi însoțite de actele doveditoare în termen de 48 ore vor fi respinse.

Abonamentele SENIOR pot fi achiziționate și la sediul FAN SHOP FC ARGEȘ.

Abonamente JUNIOR:  Prin prezentarea unui act de identitate şi carnetului de elev sau student în original şi vizat la zi, se va putea achiziţiona un abonament  beneficiind de preţuri speciale după cum urmează:

Tip Pret Peluze Tribuna II Tribuna I
Valoare 100 150 175

În cazul achiziției online, pentru emiterea abonamentului, este necesar să trimiteți prin intermediului unui email la ticketing@argesfc.ro o fotografie a actului de identitate şi a carnetului de elev sau student în original şi vizat la zi.  Comenzile care nu vor fi însoțite de actele doveditoare în termen de 48 ore vor fi respinse .

Abonamentele JUNIOR pot fi achiziționate și la sediul FAN SHOP FC ARGEȘ.

Abonamentul CORPORATE este conceput pentru persoanele juridice care doresc să achiziţioneze minim 10 abonamente la aceeaşi tribună. Pentru a intra în posesia abonamentelor, vă rugăm să trimiteti un e-mail la adresa ticketing@argesfc.ro care să conţină următoarele informaţii: date de identificare firmă, număr abonamente, tribuna selectată şi un număr de telefon la care puteţi fi contactat.

 Pentru abonamentele Corporate sunt următoarele preţuri:

Tip Pret Peluze Tribuna II Tribuna I
Corporate 130* 185* 210*
 • În funcţie de cantitatea achizitionată se pot acorda discounturi

Persoane cu dizabilități:  Prin prezentarea unui act de identitate şi documentelor justificative,  pentru a beneficia de un abonament gratuit, aceste persoane trebuie să ne contacteze la tel. 0726029292, sau prin e-mail ticketing@argesfc.ro

Abonamentele pentru persoanele cu dizabilități pot fi achiziționate și la sediul FAN SHOP FC ARGEȘ.

Toate abonamentele emise vor fi nominale și netransmisibile. 

Din data de 25.06.2021, orice persoană poate achiziţiona  abonamente pentru sezonul 2021 – 2022 de la Fan Shop FC Argeș.

Abonamentele vor putea fi achiziționate online sau de la Fan Shop FC Argeș. Informații suplimentare vor putea fi obținute la numărul de telefon 0726029292 sau online la ticketing@argesfc.ro

Beneficii pachete abonamente Liga I, sezonul regulat  2020 – 2021

Toate persoanele care îşi vor achiziţiona abonament în sezonul 2020 – 2021 vor dispune de o serie de beneficii, în funcţie de tribuna selectată.

Beneficii pentru abonaţi

 • discount la produsele selecţionate la FC Argeș Fan Shop
 • discounturi din preţul biletelor sau abonamentelor  pentru meciurile din playoff sau playout
 • discount la reînnoirea abonamentelor în sezonul 2022-2023
 • discount din preţul biletului pentru meciurile din Cupa României unde FC Argeș are drepturile de ticketing
 • prioritate la achiziția (a maxim 4 bilete suplimentare) cu un discount de 10% din preţul biletelor aferent tribunei în care deţin abonament Pachetul Prieteni la meci

Prețuri bilete Liga I, sezonul regular 2021 – 2022

În sezonul regular 2021 – 2022, FC Argeș  va avea următoarele categorii de preţuri pentru biletele valabile la meciurile disputate de către FC Argeș pe teren propriu în Liga I:

 • LOW – meciuri de interes minim
 • MEDIUM – meciuri de interes mediu
 • HIGH – meciuri de interes maxim
Preturi bilete 2021 – 2022
Tip Pret Peluze Tribuna II Tribuna I Tribuna 0* Loje VIP Parcare
LOW 10 15 20 50 200 50
MEDIUM 15 20 25 75 250 50
HIGH 20 25 30 100 300 50

*Pentru moment, protocolul de desfășurare al competiției nu permite accesul în tribuna 0.

Informații de interes general

Biletele pentru meciurile din Liga I se pun în vânzare cu minim două zile înainte de ziua partidei. Preţurile biletelor vor fi anunțate cu minim 3 zile înaintea punerii în vânzare pe site-ul oficial al clubului.

O persoană poate achiziţiona maxim 4 bilete/meci şi DOAR având asupra sa buletinul sau permisul de conducere în ORIGINAL.

Biletele pot fi cumpărate DOAR online, de la casele de bilete ale clubului FC Argeș şi de la partenerii agreaţi. Conducerea clubului nu garantează validarea biletelor achiziţionate din alte surse decât cele menţionate mai sus.

Copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces gratuit pe stadion, cu condiţia ca aceştia să fie însoţiţi de părinţi, care să-i ţină în braţe şi care au întreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora în interiorul stadionului.

Femeile gravide şi copiii au prioritate atât la casele de bilete cât şi la intrarea în stadion.

Totodată, jurnaliștii acreditați de către FC Argeș au prioritate la intrările de la Masa Presei.

Programul caselor de bilete va fi anunțat la fiecare meci în parte.

Vânzarea biletelor poate fi oprită în momentul în care va fi atinsă capacitatea maximă admisă de protocoalele de desfășurare ale competiției valabile în momentul respectiv. 

În acest moment, capacitatea maximă admisă a stadionului Nicolae Dobrin este de 3.000 locuri, 150 locuri fiind rezervate suporterilor echipei vizitatoare.

Persoanele eligibile pentru a asista la un meci de fotbal:

Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Spectatorii sunt rugati să respecte următoarele reguli:

 • Accesul spectatorilor se face doar pentru meciurile pentru care au fost achiziționate bilete sau abonamente.
 • După procurarea tichetelor de acces este necesară dovada testului negativ, RT-PCR sau rapid sau a adeverinței de vaccinare cu a doua doză din care să reiasă că au trecut peste 10 zile de la rapel. Toate porțile de acces în interiorul arenei sportive vor fi deschise. Organizatorii vor comunica spectatorilor orele recomandate pentru sosirea la eveniment, precum și poarta de acces recomandată, pentru a minimiza riscul de creare a aglomerației în aceste puncte. De asemenea, vor exista marcaje care să ajute persoanele să păstreze distanța de siguranță de minimum 1,5 metri.
 • Accesul în incintă nu va fi permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât, dificultate în respirație. Persoanelor care prezintă unul sau mai multe dintre aceste simptome li se va recomandaa să contacteze medicul de familie.
  Controlul de securitate de la porți se va face doar vizual, spectatorii fiind rugați să colaboreze și să prezinte de bună voie obiectele pe care le dețin în buzunare și / sau genți. Dacă este necesar, verificarea corporală va fi efectuată de stewarzi folosind măști de protecție, mănuși de unică folosință și se vor schimba / dezinfecta la fiecare control sau se va recurge la auto-verificare.
 • Accesul în arenă este permis doar cu genți mai mici sau egale cu o foaie de hârtie A4.
 • Nu se permite accesul cu mâncare sau băutură.
 • Nu este permis accesul cu materiale pirotehnice de orice natură (artificii, torţe, fumigene, etc).
 • Nu este permis accesul sub influenţa alcoolului
 • Nu este permis accesul cu arme albe (cuţite, şurubelniţe, metale ascuţite, lacăte, etc), cu monezi, brichete, umbrele, mănunchiuri de chei, mai multe brelocuri, etc
 • Nu este permis accesul cu steaguri cu beţe din plastic cu diametru mai mare de 16 mm
 • Nu este permis accesul cu materiale de propagandă care incită la: denigrarea țării, xenofobie, ură nationala, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminari de orice fel şi la violenţă publică
 • Nu este permis accesul în tribune cu camere de filmat de tip handycam sau aparate foto. Excepție fac reprezentanții deținătorilor de drepturi TV sau de imagine.
 • Spectatorii sunt obligati să-şi ocupe locul din sectorul indicat pe bilet
 • Spațiile unde spectatorii se pot așeza vor fi marcate în mod corespunzător, astfel încât să se poată respecta o distanță minimă de 1,5 metri între oricare două persoane.
 • Purtarea măștii de protecție de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv.
 • În tribune, pe fiecare rând, un scaun ocupat trebuie să fie urmat de un scaun liber. Spectatorii vor avea obligația de a nu părăsi locul alocat, în caz contrar fiind invitați să părăsească incinta.
 • Spectatorii sunt rugaţi să vină la stadion începând cu ora deschiderii porţilor, pentru evitarea aglomeraţiei
 • Spectatorii sunt rugaţi să-şi procure biletele începând cu prima zi în care acestea sunt puse în vânzare. Programul caselor de bilete este afişat permanent pe site-ul oficial şi la casele de bilete

Dacă vor exista spectatori care, din necunoaştere a regulilor stabilite, vor veni la stadion cu obiecte interzise, acestea vor fi depuse într-un spaţiu special amenajat conform specificaţiilor organizatorilor, stewarzilor sau Jandarmeriei .