UTA Arad – FC Argeș

Desfășurare

Casa Liga 1 2020-2021

UTA Arad
FC Argeș
Examinează

Desfășurare

UTA Arad – FC Argeș 1-2(0-0)
Au marcat: Roger(min.85) / Palic(min.87), Deslandes(min.90)
FC Argeș își continuă parcursul foarte bun din acest retur de campionat. Echipa noastră a ieșit din zona minată a clasamentului după ce s-a impus cu 2-1, în deplasarea de sâmbătă seară, de la Arad, cu UTA. foto: ProSport
Confruntarea dintre cele două nou promovate s-a disputat pe un teren prost, cu multe denivelări, suprafața de joc punând în mare dificultate ambele echipe pe faza de construcție. Gazdele au început bine partida iar Miculescu a tras pe lângă poartă din poziție ideală. Hora a avut și el șansa deschiderii scorului, însă a fost blocat la timp de Greab. Același Hora a mai irosit o altă mare ocazie de gol la jumătatea primului mitan, portarul piteștean fiind și de această dată imperial. După pauză, UTA a rămas în zece oameni după ce Alexandru Benga a văzut direct cartonașul roșu după un fault din postura de ultim apărător la Mediop. Același Mediop a avut șansa deschiderii scorului, însă în loc să tragă la poarta apărată de Iacob, a preferat un driblig în plus și a fost blocat. Arădenii au deschis scorul în minutul 85 prin Roger care a trimis direct în plasă cu un șut din vole, însă piteștenii au reușit să întoarcă soarta meciului în doar trei minute. Craoatul Antun Palic a restabilit egalitatea cu un șut de la marginea careului, iar francezul Sylvain Deslandes a marcat din nou în prelungiri, ca în deplasarea precedentă, de la Botoșani, și a adus din nou 3 puncte foarte importante echipei noastre. În urma acestui succes, echipa noastră a urcat pre locul 12 al ierarhiei, cu cele 18 puncte acumulate în 18 etape. Următorul meci al piteștenilor este programat marți, de la ora 19.45, pe propriul teren, cu FCSB, liderul campionatului.
Caseta tehnică:
UTA: F. Iacob – Tomozei, Erico, Benga, Roumpoulakou – Miculescu (Roşu ’60), Albu, Vorobjovas, D. Rusu (Oroian ’88) – Hora (Antal ’38), Roger (Rus ’89). Antrenor: Laszlo Balint.
FC Argeş: Greab – Muşat (Şerbănică ’67), Deslandes, Maric, Tofan – I. Şerban, Mezza Colli – C. Dumitru (Grecu ’68), A. Maes (Malele ’59), S. Drăghici – NDiaye (Palic ’77). Antrenor: Mihai Ianovschi.
Cartonașe galbene: Roumpoulaku, Rusu
Cartonașe roșii: Benga(min.56)

Arbitru: Viorel Nicușor Flueran
Asistent 1: Alexandru Cerei
Asistent 2: Adrian Popescu
Arbitru de rezervă: Rareș George Vidican
Observator joc: Marcel Vasile
Observator arbitri: Aron Huzu.

Video

Details

Dată Ora Liga Sezon Full Time
23 ianuarie 2021 16:30 Casa Liga 1 2020-2021 90'

Rezultate

ClubPrima reprizăA doua reprizăGoluri
UTA Arad011
FC Argeș022