𝐎𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋 | Bine ai venit, Emmanuel Ernest!

În afară de George Ganea, FC Argeș a mai perfectat în cursul zilei de luni încă un transfer. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere pentru 1 an și 6 luni cu liberianul Emmanuel Ernest.
Atacantul în vârstă de 21 de ani a mai jucat în România la Sporting Roșiori, în liga a treia, la Rapid, în sezonul 2020-2021, când giuleştenii activau în eșalonul secund, dar şi la Ripensia Timişoara, în prima parte a acestei ediții de campionat. Născut în Monrovia, capitala Liberiei, Emmanuel a jucat şi în Nigeria, la Christ Ambassador Sport Academy. Cel mai bun randament l-a dat la Sporting Roșiori, formație pentru care a marcat 4 goluri în 8 jocuri. La Ripensia, Ernest a înscris un singur gol în cele 11 meciuri jucate. Liberianul va evolua în liga a treia, la FC Argeș II, iar dacă va confirma așteptările va face pasul la prima echipă.
#”Sper să confirme așteptările”
Ernest a fost însoțit la semnarea contractului de agentul Cristian Hossu care îi prevede un viitor frumos: “E un atacant puternic, tânăr. La 21 de ani deja a fost și la Rapid. Sper să confirme aici, să pună umărul la îndeplinirea obiectivului echipei și să ajungă și mai departe, să fie o rampă bună de lansare pentru el”, a declarat impresarul jucătorului.
Clubul FC Argeș îi transmite ”Bine ai venit!” și îi dorește evoluții cât mai bune în tricoul alb-violet!.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds