­ŁÉÄ­ŁÉů­ŁÉł­ŁÉé­ŁÉł­ŁÉÇ­ŁÉő | Bine ai venit, Emmanuel Ernest!

├Än afar─â de George Ganea, FC Arge╚Ö a mai perfectat ├«n cursul zilei de luni ├«nc─â un transfer. Clubul nostru a ajuns la o ├«n╚Ťelegere pentru 1 an ╚Öi 6 luni cu liberianul Emmanuel Ernest.
Atacantul ├«n v├órst─â de 21 de ani a mai jucat ├«n Rom├ónia la Sporting Ro╚Öiori, ├«n liga a treia, la Rapid, ├«n sezonul 2020-2021, c├ónd giule┼čtenii activau ├«n e╚Öalonul secund, dar ┼či la Ripensia Timi┼čoara, ├«n prima parte a acestei edi╚Ťii de campionat. N─âscut ├«n Monrovia, capitala Liberiei, Emmanuel a jucat ┼či ├«n Nigeria, la Christ Ambassador Sport Academy. Cel mai bun randament l-a dat la Sporting Ro╚Öiori, forma╚Ťie pentru care a marcat 4 goluri ├«n 8 jocuri. La Ripensia, Ernest a ├«nscris un singur gol ├«n cele 11 meciuri jucate. Liberianul va evolua ├«n liga a treia, la FC Arge╚Ö II, iar dac─â va confirma a╚Ötept─ârile va face pasul la prima echip─â.
#ÔÇŁSper s─â confirme a╚Ötept─ârileÔÇŁ
Ernest a fost ├«nso╚Ťit la semnarea contractului de agentul Cristian Hossu care ├«i prevede un viitor frumos: ÔÇťE un atacant puternic, t├ón─âr. La 21 de ani deja a fost ╚Öi la Rapid. Sper s─â confirme aici, s─â pun─â um─ârul la ├«ndeplinirea obiectivului echipei ╚Öi s─â ajung─â ╚Öi mai departe, s─â fie o ramp─â bun─â de lansare pentru elÔÇŁ, a declarat impresarul juc─âtorului.
Clubul FC Arge╚Ö ├«i transmite ÔÇŁBine ai venit!ÔÇŁ ╚Öi ├«i dore╚Öte evolu╚Ťii c├ót mai bune ├«n tricoul alb-violet!.