Parteneriat

Conceptele moderne de marketing in sport au început să migreze de la ideea de sponsorizare la ideea de parteneriat, pe măsură ce echipele, sportivii și evenimentele au început să realizeze faptul că întregul concept de pachet de sponsorizare nu mai este potrivit pentru planurile de marketing extrem de complexe ale firmelor. Companiile  pur și simplu nu mai vor să cumpere lucrul standard, strategia lor de comunicare fiind mult prea elaborată pentru doar o propunere de marketing unidimensională.

Astfel, suntem gata sa oferim partenerilor noștri servicii de marketing si imagine de brand adaptate nevoilor fiecărei companii.

Fie că este nevoie de bannere pe marginea terenurilor de antrenament sau a terenurilor pe cre se desfășoara competițiile oficiale, de evenimente la care să participe sportivii membri ai loturilor FC Argeș, de sampling si expunere produse in timpul meciurilor sau alte activități comune, companiile  găsesc in FC Argeș un PARTENER. Pentru că FC Argeș este un brand , este un nume cunoscut in România si nu numai. 

Asocierea numelui unei companii de brandul FC Argeș va duce cu siguranță la creșterea notorietății ambelor părți.

Daca sunteți interesați sa discutăm impreuna de un parteneriat, suntem aici.

 

SPONSORI PRINCIPALI

SPONSORI

PARTENERI