Înfrângere la limită cu campioana României

FC Argeș – CFR Cluj 0-1(0-1) A marcat: Omrani(min.30)
FC Argeș se menține în zona fierbinte a clasamentului după ce a pierdut cu 0-1, confruntarea de sâmbătă seară, de pe propriul teren, cu CFR Cluj, campioana României. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 30 de Omrani care a înscris din fața porții după ce Greab reușise să respingă o centrare care îl viza pe Alibec. Cu succesul de la Pitești, ardelenii și-au consolidat poziția de lider al clasamentului, având acum 6 victorii din 6 partide și o zestre de 18 puncte.
Chiar dacă au pierdut, alb-violeții au făcut un joc destul de bun și numai imprecizia în fața porții a făcut ca FC Argeș să nu obțină un punct care ar fi fost pe deplin meritat după numărul de ocazii avute. Oaspeții au început în forță partida și au avut prima șansă de gol după șase minute. Deac i-a pasat lui Omrani în interiorul careului, însă șutul acestuia a trecut pe lângă poartă. Replica echipei noastre a venit prin Cristi Tănase care a încercat să-l învingă pe Bălgrădean cu un șut la colțul lung. Alibec l-a pus la grea încercare pe Greab cu un șut de la marginea careului, respins însă în corner de portarul piteștean. CFR Cluj a deschis scorul cu un sfert de oră înainte de finalul primului mitan după o greșeală a defensivei echipei noastre. Omrani a profitat de respingerea lui Greab și a trimis în plasă din câțiva metri. După revenirea de la cabine, FC Argeș a fost foarte aproape de a restabili egalitatea prin Cristi Tănase care a trimis de la 20 m spre poarta lui Bălgrădean, dar mingea a trecut puțin pe lângă buturile porții acestuia. Debeljuh putea închide tabela pe finalul partidei, însă șutul acestuia a trecut pe lângă poartă. În urma acestui eșec, FC Argeș ocupă locul 13, cu doar 4 puncte, acumulate în 6 etape. Următorul joc al echipei noastre este programat sâmbătă, 28 august, de la ora 18.00, în deplasare, cu Dinamo.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Joao Miguel, De Jonghe – Meza Colli, Şerban (Honciu 58′) – Dumitru (Işfan 71′), Tănase, Dumitraşcu (Ruan 71′) – Said (Palic 85′). Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi.
Rezerve neutilizate: Croitoru – Piţian, Muşat, Lupeta, Viana.
CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Graovac, Ciobotariu, Latovlevici – Păun (Fofana 68′), Rodriguez, Deac (cpt) (Costache 89′) – Omrani (Sigurjonsson 68′), Alibec (Debeljuh 77′), Petrila. Antrenor: Marius Șumudică
Rezerve neutilizate: Hindrich – Camora, Cr. Manea, Tahiri, Gîdea.
Stadion Nicolae Dobrin; Spectatori 3.000
Cartonașe galbene: Honciu, Tănase / Latovlevici, Petrila
Arbitri: Sorin Costreie – Mircea Orbuleț, Ferencz Tunyogi
Observatori: Ion Cățoi, Irina Mîrț