Iasmin Latovlevici, în echipa etapei a 11-a din Casa Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei a 11-a din Casa Liga 1. Printre cei unsprezece jucători nominalizați de LPF se regăsește și un fotbalist de la FC Argeş. Este vorba de fundașul Iasmin Latovlevici care a avut o evoluțíe bună în confruntarea de vineri seară, din deplasare, cu CS Mioveni, terminată la egalitate, 0-0.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 11-a:
 
PORTAR
Mihai Popa (FC Voluntari / 20 de ani) – Tânărul portar al ilfovenilor a bifat al treilea meci la rând fără gol încasat, răsplătind astfel încrederea primită din partea lui Liviu Ciobotariu.
 
FUNDAŞI
Lucian Goge (Rapid / 30 de ani – FOTO) – A marcat în premieră în Liga 1 şi a intrat în istoria giuleştenilor drept jucătorul care a înscris cel puţin un gol pentru Rapid în primele patru ligi din România.
Joyskim Dawa (FC Botoşani / 25 de ani) – A înscris pentru a doua etapă la rând. Devine o prezenţă constantă în formula de start aliniată de Marius Croitoru.
Daniel Celea (Chindia / 26 de ani) – Cu el în centrul defensivei, târgoviştenii au avut o serie de 380 minute fără gol încasat în Liga 1.
 
Iasmin Latovlevici (FC Argeş / 35 de ani) – A alergat mult pe durata meciului. A acoperit excelent ambele faze.
 
MIJLOCAŞI
Ion Gheorghe (FC Voluntari / 21 de ani) – Continuă seria evoluţiilor pozitive. A ajuns la trei goluri şi o pasă decisivă în cele opt partide bifate pe teren în ediţia curentă.
Dan Nistor (Universitatea Craiova / 33 de ani) – Experimentatul mijlocaş a marcat un gol şi a pasat decisiv pentru reuşita care a închis tabela.
David Miculescu (UTA / 20 de ani) – Introdus pe teren la startul reprizei secunde, decarul arădenilor a reuşit o dublă, salvând un punct pentru UTA.
 
ATACANŢI
Gabriel Torje (Dinamo / 31 de ani) – Este unul dintre jucătorii în care dinamoviştii îşi pun multe speranţe. A înscris pentru a doua oară în sezonul actual.
Kevin Luckassen (Sepsi OSK / 28 de ani) – A înscris primele lui goluri pentru covăsneni. Este un atacant puternic, capabil să câştige multe dintre duelurile fizice cu adversarii.
Claudiu Petrila (CFR Cluj / 20 de ani) – A fost cel mai bun jucător de pe teren. A strâns în campionatul curent patru goluri, două pase decisive şi un penalty scos.
 
ANTRENORUL ETAPEI
Laurențiu Reghecampf (Universitatea Craiova / 46 de ani) – De la meci la meci, „Ştiinţa” lui Reghe arată tot mai bine. După ultima victorie, alb-albaştrii au revenit pe un loc de play-off.