Greab, Tofan, Latovlevici și Prepeliță, în echipa etapei a 27-a din Casa Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei a 27-a din Casa Liga 1. Printre cei unsprezece jucători nominalizați de LPF se află și trei fotbaliști de la FC Argeș. Este vorba de portarul Alexandru Greab și fundașii Andrei Tofan și Iasmin Latovlevici. Antrenorul etapei a fost desemnat Andrei Prepeliță, tehnicianul echipei noastre.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 27-a:

PORTAR

Alexandru Greab (FC Argeş / 29 de ani) – A închis excelent poarta, contribuind din plin la succesul reuşit de piteşteni la Ovidiu.

FUNDAŞI

Costinel Tofan (FC Argeş / 25 de ani) – A câştigat 17 dueluri, cele mai multe reuşite de fundaşii dreapta utilizaţi în etapa a 27-a.

Daniel Graovac (CFR Cluj / 28 de ani) – S-a impus ca titular la CFR. A înscris primul gol în tricoul grupării clujene.

Ionuţ Balaur (CS Mioveni / 32 de ani) – Pe lângă evoluţia ireproşabilă din defensivă, a marcat golul care le-a adus argeşenilor un punct.

Iasmin Latovlevici (FC Argeş / 35 de ani) – A fost mutarea câştigătoare făcută de Prepeliţă pe durata partidei cu Farul, golul său  readucându-i pe piteșteni în lupta pentru play-off.

MIJLOCAŞI

George Cîmpanu (Universitatea Craiova / 21 de ani) – A înscris de două ori şi a ajuns la 10 goluri în 66 de meciuri disputate în principala competiţie internă.

Malcom Edjouma (FCSB / 25 de ani) – A înscris pentru întâia oară în tricoul roş-albaştrilor. A ajuns la cinci goluri în ediţia curentă.

Ciprian Deac (CFR Cluj / 36 de ani) – Din nou, decarul ardelenilor a fost jucătorul care a decis un meci extrem de important în lupta pentru titlu. A fost a al șaptelea său gol în ediţia curentă.

ATACANŢI

Gabriel Torje (Dinamo / 32 de ani) – Este liderul care o poate duce pe Dinamo spre atingerea obiectivului. A reuşit o dublă.

Constantin Budescu (FC Voluntari / 33 de ani – FOTO) – Încântător! A înscris de două ori, reuşitele sale apropiind-o şi mai mult pe FC Voluntari de play-off.

Antonio Bordușanu (Dinamo / 17 ani) – Prezenţa sa în teren este dovada clară că Dinamo are viitor. A înscris primul gol din carieră în Liga 1.

ANTRENORUL ETAPEI

Andrei Prepeliță (FC Argeş / 36 de ani) – A pregătit excelent partida de la Ovidiu, iar la final s-a bucurat de un succes extrem de important.