Înfrângere nemeritată!

FC Argeș a pierdut nemeritat, 0-1, confruntarea de luni seară, de pe propriul teren, cu CFR Cluj, campioana României. Disputa din Trivale a fost una destul de echilibrată, dar cu multe ocazii de gol de ambele părți.

Clujenii au început în forță partida, Malele și Birligea fiind foarte aproape de a deschide scorul. Replica alb-violeților a fost dată de Tofan, însă șutul acestuia a fost scos de pe linia porții de Yuri Matias. Yeboah a fost foarte aproape de a marca pe finalul primului mitan, însă Cestor a respins de pe linia porții. După pauză, Jakolis l-a pus la grea încercare pe Scuffet cu un șut din interiorul careului, reținut însă de portarul ardelenilor. Câteva minute mai târziu, același Scuffet a mai făcut încă o minune după ce l-a blocat pe Garita care scăpase singur spre poartă. Campioana a dat lovitura cu o jumătate de oră înainte de final prin Camora care trimis în plasă din câțiva metri după ce Straton reușise să respingă lovitura de cap a lui Yeboah. Până la finalul întâlnirii, Ișfan și Cestor și-au mai trecut în cont alte două ocazii de gol, însă tabela a rămas neschimbată. În urma acestui eșec, FC Argeș a rămas pe locul 10, cu cele 13 puncte, acumulate în 11 etape. Următorul meci oficial al echipei noastre este programat duminică, 2 octombrie, de la ora 21.00, în deplasare, cu FCSB.

FC Argeș – CFR Cluj 0-1 (0-0) A marcat: Camora (min.62)

FC Argeş: Straton – Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Vianna – Njike, Raynov (min. 75 Alceus) – Jakolis(min. 75 Meza Colli), Işfan, Calcan (min. 69 Celestine) – Garita

Rezerve neutilizate: Greab – Donisa, G. Creţu, I. Şerban, M. Constantin, Covaci

Antrenor: Constantin Schumacher

CFR Cluj: Scuffet – Braun, Kolinger, Yuri, Camora – Boateng, Muhar, C. Deac(min. 84 Roger) – Yeboah (min. 84 Janga), Malele (min.74 Cvek), Birligea (min. 90+4 Gîdea)

Rezerve neutilizate: Sava – Bălan, Billong, Hoban, Păun

Antrenor: Dan Petrescu

Cartonașe galbene: Raynov, Dobrosavlevici / Malele, Yeboah, Birligea

Arbitru: Marcel Bîrsan / A1: Radu Ghinguleac / A2: Vladimir Urzică / Arbitru VAR: Ovidiu Hațegan / Arbitru AVAR: Marius Cristian Marchidanu

Observatori: Paul Mincu, Adrian Vidan

sursa rezumat: Orange Sport

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds