24 de jucători în cantonamentul de la Curtea de Argeș

După o săptămână de antrenamente pe plan local, FC Argeș a plecat astăzi în cantonament la Curtea de Argeș. Antrenorul Eugen Neagoe a deplasat în stagiul de pregătire din orașul Basarabilor un lot de 24 de jucători.

Printre aceștia se regăsesc portarul Alexandru Silveanu, fotbalist care în prima parte a sezonului a fost legitimat la CSM Slatina, mijlocașul Isaac Nortey, jucător împrumutat de la CFR Cluj, dar și trei juniori din propria pepinieră: Alexandru Dinoci, Andrei Stoica și Adelin Mircea. Cu alb-violeții nu a făcut deplasarea fundașul Esteban Orozco, plecat cu reprezentativa Guineei Ecuatoriale la Cupa Africii pe Națiuni.

În acest stagiu de pregătire centralizată, piteștenii au programate zilnic câte două antrenamente, staff-ul tehnic al echipei noastre încercând să pună la punct partea fizică, dar și cea tehnico-tactică. Argeșenii vor reveni la Pitești pe 25 ianuarie, urmând ca la finalul acestei luni să înceapă meciurile de verificare. În această iarnă, alb-violeții au programate 7 amicale, primele două cu adversari de eșalon inferior, iar următoarele cinci cu colegele din Liga 2.

 

Lotul deplasat la Curtea de Argeș:

Portari: Cătălin Straton, Andrei Bucur, George Micle, Alexandru Silveanu

Jucători de câmp: Andrei Tofan, Ionuț Balaur, Mario Tudose, Radu Ciuciulete, Adrian Scarlatache, Robert Boboc, Isaac Nortey, Cristi Balgiu, Ionuț Rădescu, Florian Haită, Dorian Bertrand, Yanis Pîrvu, Mario Mitoi, Patrick Dulcea, Bogdan Rusu, Milcho Angelov, Valentin Buhăcianu

Juniori din propria pepinieră: Alexandru Dinoci(mijlocaș – 2005), Andrei Stoica(mijlocaș – 2006), Adelin Mircea(atacant – 2006)

 

Programul meciurilor de verificare:

30 ianuarie – AFC Muscelul Câmpulung(Liga 3)
1 februarie – Flacăra Horezu(Liga 3)
3 februarie – Concordia Chiajna(Liga 2)
7 februarie – Metaloglobus București(Liga 2)
10 februarie – CSM Slatina(Liga 2)
13 februarie – CS Mioveni(Liga 2)
17 februarie – CSA Steaua(Liga 2)
#Locațiile și orele de disputare ale celor șapte meciuri amicale vor fi anunțate ulterior

 

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds