FC Argeș U15, campioană la Brașov Juniors Cup!

 

Acum cum câteva zile, orașul de la poalele Tâmpei a găzduit etapa finală a Brașov Juniors Cup, întrecere rezervată jucătorilor Under 15. La competiția ajunsă la ediția cu numărul 14 au participat 8 echipe, împărțite în două grupe.

FC Argeș a fost repartizată în grupa B din care au mai făcut parte Ripensia Timișoara, Dinamo București și CSM Unirea Alba Iulia, în timp ce grupa A a fost compusă din FCSB, Kids Tâmpa Brașov, Petrosport Ploiești și CSM Târgu Jiu. Alb-violeții au avut un parcurs excelent, puștii pregătiți de antrenorii Adrian Mălușanu și Augustin Eduard reușind să câștige competiția. Podiumul a fost completat de Petrosport Ploiești și Ripensia Timișoara. În afară de trofeul care se acordă câștigătoarei, piteștenii au luat și premii individuale. Cu cele 7 goluri marcate, Alexandru Grosu a fost desemnat golgheterul turneului. Trebuie menționat faptul că în cele cinci partide jucate, alb-violeții au reușit performanța de a marca 19 goluri, primind doar 3! Grupa U15 a clubului nostru este într-un real progres, la precedentele ediții ocupând locurile 2 și 3. ”Vulturașii” se pregătesc pentru debutul în Liga Elitelor, competiție la care participă doar cele mai bune academii din țară, startul întrecerii fiind programat în perioada 12-13 august.

 

Rezultatele ”vulturașilor”:

 

Grupă:

FC Argeș – CSM Alba Iulia 3-0

FC Argeș – Dinamo București 6-1

FC Argeș – Ripensia Timișoara 2-0

 

Semifinale:

FC Argeș – Kids  Tâmpa Brașov 6-2

 

Finală:

FC Argeș – Petrosport Ploiești 2-0

 

FC Argeș U15:

Portari: Ionescu Zeron, Gabriel Cristescu

Jucători de câmp: Mario Turcu, Sebastian Lungan, Marco Mituică, Bogdan Hera, Vlad Șuică, Eduard Tudoran, David Lică, Eduard Dina, Alexandru Grosu, Denis Pițigoi, Răzvan Petre, Andrei Florea, Darius Manea, Ianis Dragomir, Ștefan Savu

Antrenori: Adrian Mălușanu, Augustin Eduard

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds