3 puncte obținute cu emoții

FC Argeș – Academica Clinceni 1-0(0-0) A marcat: Fatai(min.61)
FC Argeș s-a apropiat din nou de zona locurilor de play-off după victoria de duminică, de pe propriul teren, cu Academica Clinceni, ultima clasată din Liga I. Foto: Gabriela Neacșu
Chiar dacă piteștenii au reușit să câștige cele trei puncte, jocul echipei noastre a lăsat mult de dorit în multe momente. Lipsa de inspirație a atacanților alb-violeți în fața porții adverse și-a spus și de data aceasta cuvântul. Omul meciului poate fi declarat Gabriel Ureche, portarul ilfovenilor având intervenții salvatoare la ocaziile lui Boldor, Arias, Viana, Ișfan și Latovlevici. După pauză, ilfovenii au fost periculoși în două rânduri, însă Greab a închis bine poarta la șuturile lui Melniciuc și Dumitrache. FC Argeș a deschis scorul cu o jumătate de oră înainte de final prin Kehinde Fatai care a reluat în plasă după ce Cristi Dumitru lovise transversala. În afară de această reușită validată, piteștenii au mai avut încă două goluri anulate, unul pentru fault în atac, iar celălalt pe motiv de offside. Și ilfovenii au avut un gol anulat în prima repriză pentru offside. În urma acestui succes, FC Argeș se situează pe locul 8, cu 34 de puncte, cu două mai puțin decât Universitatea Craiova, ocupanta locului 5. Următorul meci oficial al echipei noastre este programat miercuri, 9 februarie, de la ora 15.00, în deplasare, la Ploiești, cu Chindia Târgoviște.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Dobrosavlevici (min.46 Ișfan), Turda, Boldor, Latovlevici – Viana, Meza Colli, Rainov (min.58 Şerban), Dumitru – Arias (min.58 Tănase), Fatai (min.78 Dumitraşcu).
Rezerve neutilizate: Croitoru, Joao Miguel, Mușat, Honciu, Palic. Antrenor Andrei Prepeliţă.
Academica Clinceni: Ureche – Ștefan, Holzmann, Sterian – Dumitrache, R. Ion, Moulin, Obedeanu (min.88 Cristea), Ioniţă (min.80 Lis) – Longher (min.67 Dima), Goma (min.46 Melniciuc). Antrenor John Ene.
Arbitru: Andrei Moroiţă / A1:Florin Păunescu / A2:Doru Lucaciu.
Observatori: Ion Ion și Adrian Comănescu.
sursa rezumat video: Look Sport