La 4 puncte de play-off!

FC Argeș – Politehnica Iași 2-1(1-0) Au marcat: Malele (min.6 penalty, min. 47) / Duranovic (min.88)
FC Argeș s-a apropiat din nou de locurile de play-off după victoria cu 2-1 obținută luni seară, în confruntarea de pe propriul teren, cu Politehnica Iași, lanterna roșie a Ligii I. foto: Gabriela Neacșu
Piteștenii au început foarte bine meciul și au reușit să deschidă scorul în minutul 6 dintr-un penalty scos de Meza Colli care a fost transformat cu mare siguranță de Cephas Malele. Frăsinescu l-a faultat în careu pe mijlocașul echipei noastre, iar centralul Lucian Rusandu trebuia să-i acorde și cartonașul roșu fotbalistului ieșean. Un sfert de oră mai târziu, același Frăsinescu a mai comis un fault în careu, asupra lui Malele, marcatorul primului gol, însă cavalerul fluierului a lăsat jocul să continue de această dată, deși era foarte bine plasat!. Echipa noastră își putea dubla avantajul până la pauză, însă Brănescu a reușit să respingă șutul lui Șerban. Imediat după pauză, FC Argeș a reușit să se desprindă pe tabelă în urma unui contraatac finalizat cu sânge rece de Malele. Golgheterul echipei noastre putea realiza tripla în minutul 66, când a lovit bara transversală. Brănescu a reușit să limiteze proporțiile scorului în alte două rânduri. Prima dată a avut un reflex de senzație la șutul lui Cristi Dumitru, iar a doua oară s-a opus la șutul lui Robert Grecu. Iașiul a început să spere la o remiză după ce a redus din diferență pe final prin muntenegreanul Duranovic. Scor final, 2-1, pentru FC Argeș, rezultat în urma căruia piteștenii au urcat pe locul 8, cu cele 33 de puncte, adunate în 26 de etape. Alb-violeții sunt la 4 lungimi în urma Academicii Clinceni, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off. Următorul meci al echipei noastre este programat luni, 15 martie, de la ora 20.30, în deplasare, cu Dinamo București.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Tofan, Maric, Turda, Muşat – Meza Colli, I. Şerban II – Drăghici(min.58 Grecu), Palici, C. Dumitru – Malele(min.74 Mediop). Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.
Politehnica Iaşi: Brănescu – Onea, Frăsinescu(min.46 Manuel De Iriondo), Baxevanos(min.78 Francisc Cristea), Buşu – Popa, Flores(min.46 Acosta), A. Stan(min.10 Vanzo) – Gaitan(min.46 Vega), Duranovic, Calcan. Antrenor: Marian Rada.
Cartonașe galbene: Malele, Drăghici / Dylan Flores, Calcan, Acosta, De Iriondo, Duranovic, Francisc Cristea
Arbitru: Lucian Rusandu
Asistent 1: Imre Laszlo Bucsi
Asistent 2: Stelian Slabu
Arbitru de rezervă: Horia Mladinovici
Observator joc: Aurel Beldeanu
Observator arbitri: Irina Mîrț
Cum s-au marcat golurile:
min.6: 1-0! Frăsinescu îl faultează în careu pe Meza Colli, centralul Rusandu indică penalty, care este transformat de Cephas Malele.
min.47: 2-0! Malele pătrunde în viteză printre fundaşii ieșeni, rămâne singur cu Brănescu, pe care îl învinge, cu o execuţie la rădăcina barei.
min.88: 2-1! Mingea ajunge cu noroc la Duranovic care înscrie din fața porții.