30 lei, preţul unui test rapid antigen la meciul FC Argeş – Rapid Bucureşti

Sâmbătă, 7 august 2021, de la ora 17.30, în ziua partidei cu Rapid Bucureşti, în parcarea din fața stadionului Nicolae Dobrin, va funcționa și un punct de testare COVID-19, acreditat, pus la dispoziție de Ambulanța MEDI.
Costul unui test rapid antigen este de 30 lei, rezultatul urmând a fi primit în decurs de câteva minute. Conform protocolului de desfășurare al meciurilor de fotbal emis de FRF, copiii de până la 3 ani nu trebuie testați și au acces gratuit pe stadion însoțiți de un adult.
Intrare liberă pentru copiii sub 12 ani
Conducerea clubului FC Argeş a decis ca la meciul cu Rapid Bucureşti să lase intrarea liberă pentru copiii cu vârsta de până la 12 ani, însă aceştia trebuie să fie însoţiţi de părinți care poartă întreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora în interiorul stadionului. Intrarea copiilor pe stadionul Nicolae Dobrin se va face pe bază de invitaţii care pot fi ridicate de la magazinul oficial al clubului FC Argeş, situat la parterul Casei Cărţii.
De unde puteţi cumpăra bilete la meciul FC Argeş – Rapid Bucureşti
FC Argeş continuă vânzarea biletelor pentru meciul de campionat cu Rapid Bucureşti, partidă care contează pentru runda cu numărul 4 din Casa Liga 1.
Prețurile tichetelor pentru jocul programat sâmbătă, 7 august 2021, de la ora 21.30, pe stadionul Nicolae Dobrin, sunt cuprinse între 20 și 30 lei, în funcție de sectorul de tribună ales.
Cei care doresc să cumpere bilete online o pot face accesând următorul link: https://fcarges-pitesti.ro/bilete-si-abonamente-sezonul…/ .
Biletele pot fi cumpărate şi de la magazinul oficial al clubului, situat la parterul Casei Cărții, dar şi de la magazinele Favorit. În ziua partidei, tichetele vor fi disponibile şi la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin care se vor deschide la ora 17.30.
Locaţii magazinele Favorit:
– cartierul Trivale, Complex 2
– strada Exerciţiu, lângă Asirom
– strada Crinului, complexul alimentar.
1.000 de bilete pentru fanii Rapidului
Suporterii echipei Rapid Bucureşti pot cumpăra bilete la Peluza 2 a stadionului Nicolae Dobrin care are o capacitate de 1.000 locuri. Începând de miercuri, 4 august 2021, acestea sunt disponibile la Fan Shop FC Argeş, situat la parterul Casei Cărţii din Piteşti. Sâmbătă, în ziua partidei, tichetele rezervate fanilor giuleşteni vor fi puse în vânzare şi la casa de bilete de la Sala Sporturilor Trivale care va fi deschisă la ora 17.30.