Juniorii alb-violeți, premiați de Consiliul Județean Argeș

Consiliul Județean Argeș a premiat astăzi echipele de juniori ale clubului FC Argeș și cele două grupe de fotbal feminin. Alături de micii fotbaliști și părinții lor, au fost prezenți antrenorii de la Centrul de Copii și Juniori Leonte Ianovschi, dar și foste glorii alb-violete.
Acțiunea a făcut parte din proiectul sportiv “Susținerea activității de performanță la nivelul copiilor și juniorilor”, cofinanțat de Consiliul Județean Argeș, al cărui beneficiar este FC Argeș. Suma alocată de CJ Argeș a fost de 95.000 lei, însă președintele Ion Mînzînă a promis că instituția pe care o conduce se va implica și mai mult în sprijinirea fotbalului juvenil piteștean.
În cadrul evenimentului, FC Argeș U10 și FC Argeș U12 au prezentat trofeele câștigate la turneele din ultima săptămână. Radu II, Radu III, Andrei Speriatu, Mihai Zanfir, Gheorghe Cristian, Vasile Stan, Doru Toma, fotbaliștii de legendă ai Argeșului, precum și antrenorul Mihai Ianovschi, au primit aplauze la scenă deschisă.
Festivitatea de premiere a fost oficiată de președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, și city-managerul orașului nostru, Lucrețiu Tudor.
În semn de mulțumire, Dani Coman, președintele clubului FC Argeș, a oferit conducerii Consiliului Județean Argeș și Primăriei Pitești trofee și mingi de fotbal personalizate cu semnăturile marilor glorii alb-violete.