Haideți să ne cunoaștem staff-ul tehnic

Istoria ne-a arătat că marile performanțe ale Argeșului au fost mereu în strânsă legătură cu prezența spiritului argeșean în echipă. Haideți să vedem staff-ul tehnic care va sta pe banca echipei noastre.
Nicolae Dică nu mai are nevoie de nicio prezentare. Născut la Pitești, a făcut primii pași în fotbal la FC Argeș. La seniori a îmbrăcat tricoul alb-violet de 88 ori, reușind să marcheze 34 de goluri. Ca antrenor al Argeșului, Nick a obținut promovarea în liga secundă în 2017 și a contribuit la promovarea în Liga 1 din 2020. Nick a mai fost secund la Echipa națională de fotbal a României, dar și principal la FCSB, CS Mioveni, Fotbal Club Universitatea 1948 și FC Voluntari. Pe FCSB a calificat-o în grupele UEFA Europa League și în primăvara europeană în primul mandat și în grupele UEFA Europa Conference League în cel de-al doilea mandat.
George Cotigă este unul dintre secunzii lui Dică. Coty, piteștean și el, a jucat la FC Argeș în două perioade, 2009-2011 și 2017-2018, strângând 44 de meciuri în tricoul alb-violet și fiind în multe dintre aceste partide căpitanul echipei. Ca antrenor secund a mai activat alături de Nick la FCSB, CS Mioveni, FC U Craiova și FC Voluntari.
Viorel Tănase este cel de-al doilea secund al echipei noastre. Suporterii argeșeni și-l aduc cu siguranță aminte din sezonul 2003/04, când Tase a jucat 20 de meciuri în tricoul alb-violet. Ca secund a mai activat alături de Nicolae Dică la FCSB sau FC Voluntari.
Ionuț Boșneag este antrenorul cu portarii. Născut la Pitești, acesta s-a format și a debutat în fotbalul mare la FC Argeș, reușind să strângă 96 de partide între buturile porții noastre. Ca antrenor cu portarii a mai activat la Astra Giurgiu, Al-Shabab, Al-Raed și Universitatea Craiova.
Dan Didiță este cel mai nou membru al staff-ului tehnic. Acesta l-a înlocuit pe Carmel “Bebe” Bărbulescu, devenind noul nostru preparator fizic. Dan Didiţă a fost antrenorul Şcolii de Fotbal Nicolae Dobrin în perioada 1996-2002. Ulterior, s-a dedicat carierei de preparator fizic, activând la echipe ca FC Universitatea Cluj, Rapid, Poli Timișoara sau Gaz Metan Mediaș. La FC Argeș a mai activat de-a lungul timpului în mai multe mandate.
Mult succes, Vulturilor! ⚪️🟣