Proces de acreditare – FC Argeș vs CSM Focșani

Clubul FC Argeş deschide procesul de acreditare pentru jurnaliştii care doresc să participe la meciul cu CSM Focșani, din runda a doua a ligii secunde. Partida este programată luni, 12 august 2024, de la ora 17:00, pe stadionul Orășenesc din Mioveni. Menționăm că jurnaliștii care au depus cerere de acreditare pentru întreg sezonul nu sunt nevoiți să se înregistreze la procesul de acreditare aferent meciului cu CSM Focșani. În funcție de statusul cererii lor, aceștia vor fi înscriși pe lista de acreditări a meciului cu vrâncenii.

Cei interesaţi pot trimite cererile de acreditare până duminică, 11 august, ora 16:00, la adresa de email presa@argesfc.ro Cererile trebuie să conţină obligatoriu numele şi prenumele dumneavoastră, instituţia media pe care o reprezentaţi, tipul de acreditare pe care îl doriţi (masa presei sau foto) şi o copie scanată după legitimaţia de serviciu vizată la zi.

Orice solicitare trimisă ulterior acestei date NU va fi luată în considerare. Acreditările vor fi acordate doar publicațiilor care în ultima perioadă au acoperit știri sau subiecte legate de clubul nostru. Prioritate vor avea ziarele, site-urile, posturile radio și TV locale și naționale.

Lista reprezentanţilor media acreditaţi pentru acest meci va fi anunțată duminică, 11 august, după ora 17:00, pe site-ul clubului nostru.