Rezultatele echipelor de juniori ale Argeșului (24-25 august)

S-a încheiat etapa a treia a Ligii Elitelor. Haideți să vedem ce au reușit vulturașii noștri în acest weekend.

FC Argeș Tineret își continuă startul bun de sezon cu o nouă victorie. Vulturașii conduși de Dragoș Radu au învins la Timișoara, scor 5-3, pe Politehnica Timișoara. Partida cu Poli s-a desfășurat pe stadionul Știința, din complexul studențesc al Politehnicii, pe o vreme toridă, termometrele arătând la ora 12:00 38 de grade. Argeșul a turat rapid motoarele. Încă se mai auzea ecoul fluierului care anunțase începutul meciului când Mihnea Ionică deschidea scorul pentru echipa noastră. În minutul 2, Andrei Iosifescu l-a lansat în profunzime pe Andrei Stoica, iar acesta a trimis o pasă lungă în partea dreaptă a careului de unde Mihnea Ionică a șutat imparabil la colțul lung. Bănățenii ne-au egalat în minutul 10, în urma unei acțiuni colective organizate. La faza imediat următoare, după o pasă extraordinară a lui Mihnea Ionică, Eric Nistor a preluat mingea cu dreptul și a trimis un șut plasat cu stângul în vinclul porții bănățene și Argeșul a trecut din nou în avantaj. În minutul 35 se face 3-1 pentru FC Argeș. Pe fondul dominării făcute de echipa noastră, Adriano Manole trage la poartă, portarul timișorenilor repinge balonul, dar Andrei Iosfiescu este la post și finalizează. Un minut mai tarziu, După o incursiune a lui Eric Nistor în partea dreaptă, Ailenei Raul primește mingea, iar de la 20 de metri acesta trimite un trasor direct „la păianjen”. În minutele de prelungire ale primei reprize, după un corner executat de Ionică, mingea este respinsă pe 16 metri, Andrei Stoica face preluarea și sutează din voleu, marcând golul de 5-1. În al doilea mitan, pe fondul unei relaxări cauzată de diferența mare de scor, am primit 2 goluri care au stabilit scorul final, Politehnica Timișoara 3-5 FC Argeș. Vulturașii antrenați de Dragoș Radu se clasează pe locul 1, fiind, alături de Universitatea Craiova, singurele echipe neînvinse din Seria Vest după primele 3 etape ale sezonului.

Primul XI: Willy Wagner (GK), Elin Șain, Mihai Coarnă, Robert Comănescu, Nicolas Văduva, Eric Nistor, Andrei Iosifescu (C), Mihnea Ionică, Adriano Manole, Raul Ailenei și Andrei Stoica. Rezerve: Rareș Vișan, Darius Stan, Radu Văduva, Ștefan Andrei, Ionel Andrei, David Marin și David Mălurică.

La fel ca în cazul echipei de Tineret, FC Argeș U17, componentă a Seriei Vest a Ligii Elitelor U17, a jucat pe Știința împotriva echipei similare a celor de la Poli Timișoara. Singurul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Niță, în min. 29. După gol, Alexandru, originar din Râmnicu Sărat, a dedicat golul lui Sorin Nazîru, un tânăr de 16 ani alături de care a jucat la Olimpia Râmnicu Sărat și care a decedat recent. Vulturașii se clasează pe locul 2, la egalitate de puncte cu formația de pe primul loc, Universitatea Craiova, ambele echipe având câte 9 puncte.

Primul XI: Luca Crăciun (GK), Andrei Dinu, Antonio Marin, Claudiu Stancu, Mihai Trandafir, Eduard Georgescu, Alexandru Gabriel Niță, Damian Feraru, Robert Scărlătescu, Rareș Velea și Marius Mareș. Rezerve: Gheorghe Dragnea, Ștefan Trașcă, Rafael Vlădulescu, Mateo Tameș, Ștefan Mozăceanu și Mircea Constantin.

FC Argeș U16 a întâlnit în a treia etapă a Seriei 3 a Ligii Elitelor U16 pe CS Dinamo. Alb-violeții au pierdut meciul cu 3-0. Vulturașii se clasează pe locul 7 după primele 3 etape ale sezonului.

Primul XI: Gabriel Cristescu (GK), Andrei Zamfirache, David Lică, Roberto Dan, Luca Balint, Bogdan Hera, Mario Turcu, Marco Mituică (C), David Istocescu, Patric Georgescu și Robert Voiculescu. Rezerve: Albert Teodorescu, Eduard Brînzan, Răzvan Petre, Denis Pițigoi și Radu Șerban.

FC Argeș U15 a întâlnit în a treia etapă a Seriei 3 a Ligii Elitelor U15 pe CS Dinamo. Alb-violeții au pierdut cu 1-0. Vulturașii se clasează pe locul 5 după primele 3 etape ale sezonului.

Primul XI: Matteo Șerban (GK), Ianis Ciobanu, David Olteanu, Darius Vitan, Sebastian Florea, Patrick Dumitrache, Raul Neacșu, Eduard Tudoran (C), Ștefan Savu, Tiberiu Cotea și Andrei Niculiță. Rezerve: Tudor Nicolicioiu, Iustin Marin, Răzvan Sandu, Patrick Uță, Ianis Dobra, Eric Cătulescu, Yanis Dobre, Andrei Albulescu și Luca Arsene.

FC Argeș U14 a întâlnit în a treia etapă a Seriei 8 a Ligii Elitelor U14 pe CSM Slatina. Alb-violeții au câștigat cu 5-0.

FC Argeș U13 a întâlnit în a treia etapă a Seriei 8 a Ligii Elitelor U13 pe CSM Slatina. Alb-violeții au câștigat cu 15-1.