Yanis Pîrvu a purtat din nou banderola României U18

Yanis Pîrvu a fost din nou căpitanul României U18. În cel de-al doilea test de pregătire susținut în compania Moldovei U18, România a câștigat cu 5-0.

În perioada 1-10 septembrie 2024, echipa națională U18 a României, pregătită de Adrian Dulcea, a efectuat un stagiu de pregătire în Tiraspol, Republica Moldova. În cadrul acestuia, tricolorii au întâlnit, în două meciuri de pregătire, reprezentativa similară a Moldovei.

Yanis a jucat în prima repriză a partidei cu moldovenii, fiind schimbat la pauză de Adrian Dulcea, antrenorul tricolorilor dorind să ofere minute cât mai multor jucători care au participat la această acțiune. La fel ca la prima partidă, Yanis a primit din nou banderola de căpitan. România U18 s-a impus și în al doilea meci de pregătire. Tricolorii au câștigat cu un scor categoric, 5-0. Scorul a fost deschis de Troy Tomșa, fotbalist legitimat la Sassuolo, în minutul 28. Robert Necșulescu a marcat de două ori, în minutele 36 și 45+2, ca în a doua repriză, Raul Stanciu, din lovitură liberă, și Andrei Toroc să închidă tabela, în minutele 88 și 89.

Vă reamintim că în primul meci, disputat duminică, Yanis a fost integralist în victoria cu 3-0 în fața fraților de peste Prut.