Rezultatele echipelor de juniori ale Argeșului (14-15 septembrie)

S-a încheiat etapa a șasea a Ligii Elitelor. Haideți să vedem ce au reușit vulturașii noștri în acest weekend.

FC Argeș Tineret a remizat, scor 2-2, cu Universitatea Cluj. Scorul a fost deschis de echipa noastră care a punctat prin Andrei Stoica în minutul 31. Peste doar 5 minute, Studenții au reușit egalarea. S-a intrat la cabine cu egalitate pe tabelă, scor 1-1. După pauză, în minutul 57, clujenii au marcat pentru 2-1. FC Argeș a reușit să smulgă un punct Clujului în prelungirile partidei. În minutul 90+1 Willy Wagner a degajat puternic, mingea a ajuns până în marginea careului celor de la U Cluj, David Marin a retrimis cu capul o minge în careu, iar Adriano Manole a fost omul potrivit la locul potrivit și a marcat, stabilind scorul final al partidei, 2-2. După 6 etape, FC Argeș se clasează pe locul 4, la egalitate de puncte cu UTA, echipa de ultimul loc al podiumului. Vulturașii antrenați de Dragoș Radu au adunat 3 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri, având un golaveraj de 22-16.

Primul XI: Willy Wagner (GK), Robert Comănescu, Nicolas Văduva, Darius Stan, Radu Văduva, Andrei Iosifescu (C), Mihnea Ionică, Raul Ailenei, Andrei Stoica, Eric Nistor și Adriano Manole. Rezerve: Rareș Vișan, David Marin, Albert Feraru, Ionel Andrei, Ștefan Trașcă, Elin Șain și Adrian Chiroiu.

La fel ca în cazul echipei de Tineret, FC Argeș U17, componentă a Seriei Vest a Ligii Elitelor U17, a jucat la Cluj împotriva echipei similare a Șepcilor Roșii. Echipa condusă de Dan Lăcustă a pierdut cu 1-0, înregistrând astfel prima înfrângere din acest sezon. Vulturașii se clasează pe locul 3, la egalitate de puncte cu formațiile de pe locurile 2 și 4, Sepsi Sfântu Gheorghe și Academia de Fotbal Viitorul Cluj, cu câte 13 puncte.

Primul XI: Luca Crăciun (GK), Andrei Dinu, Antonio Marin (C), Claudiu Stancu, Mihai Trandafir, Rareș Velea, Alexandru Niță, Eduard Georgescu, Mateo Tameș, Marius Mareș și Rafael Petriu. Rezerve: Octavian Dragnea, Robert Scărlătescu, Damian Feraru, Ștefan Mozăceanu, Daniel Butișteanu, Mario Oprea și Andrei Zamfirache.

FC Argeș U16, echipă antrenată de Florin Drăgușin, a întâlnit în a șasea etapă a Seriei 3 a Ligii Elitelor U16 pe CS Mioveni. Alb-violeții au câștigat meciul cu 3-2. Golurile echipei noastre au fost marcate de Eduard Brînzan și David Lică cu o dublă. Vulturașii se clasează pe locul 5 după primele 6 etape ale sezonului.

Primul XI: Gabriel Cristescu (GK), Ionuț Lungan, Mario Turcu, Marco Mituică (C), Bogdan Hera, Răzvan Petre, Patric Georgescu, David Lică, Roberto Dan, Luca Balint și Eduard Brînzan. Rezerve: Albert Teodorescu, Denis Pițigoi, Radu Șerban, David Istocescu și Matei Ungureanu.

FC Argeș U15, echipă antrenată de Adrian Mălușanu, a întâlnit în a șasea etapă a Seriei 3 a Ligii Elitelor U15 pe CS Mioveni. Alb-violeții au câștigat cu 2-0. Ambele goluri ale Argeșului au fost marcate de Eduard Tudoran, în minutul 8 și 28. Vulturașii se clasează pe locul 3 după primele 6 etape ale sezonului.

Primul XI: Matteo Șerban (GK), Ianis Ciobanu, David Olteanu, Darius Vitan, Sebastian Florea, Patrick Dumitrache, Raul Neacșu, Eduard Tudoran (C), Ștefan Savu, Tiberiu Cotea și Andrei Niculiță. Rezerve: Tudor Nicolicioiu, Patrick Uță, Ianis Dobra, Yanis Dobre, Andrei Albulescu, Luca Arsene, Eduard Enache și Răzvan Sandu.

FC Argeș U14, echipa antrenată de Bogdan Vișan și Gheorghe Cristian, a întâlnit în a șasea etapă a Seriei 8 a Ligii Elitelor U14 pe SCM Râmnicu Vâlcea. Alb-violeții au câștigat cu 12-0.

FC Argeș U13, echipa antrenată de Bogdan Vișan și Eduard Augustin, a întâlnit în a șasea etapă a Seriei 8 a Ligii Elitelor U13 pe SCM Râmnicu Vâlcea. Alb-violeții au câștigat cu 11-1.