Învingem cu 2-1 pe Metaloglobus

FC Argeș învinge cu 2-1 pe Metaloglobus, la capătul unui meci bun făcut de echipa noastră. Am reușit să învingem una dintre revelațiile acestui sezon, marcând după două faze fixe executate foarte bine.

Metaloglobus: Gavrilaș George – Christian Kouadio, Adrian Nicolae,  George Caramalău, Robert Neacșu – David Irimia,  Saeed Issah,  Georgian Honciu (C), Alexandru Irimia, Yassine Zakir și Dragoș Huiban Rezerve: Cristian Nedelcovici – Serges Ekollo, Laurentiu Lis, Stefan Visic, Junior Morais, Andrei Sava, Răzvan Florea, Adrian Sîrbu și Gabriel Dumitru Antrenor: Ianis Zicu

FC Argeș: Catalin Straton – Andrei Tofan (C) (Florin Borța ‘82), Kevin Doukoure, Marius Briceag, Mario Tudose, Ionuț Rădescu, Mihai Roman (Guilherme Garutti ‘82), Costin Ghiocel, Alexandru Dinoci (Esteban Orozco Obiang ‘65), Gabriel Gheorghe (Yanis Pîrvu ‘69), Robert Moldoveanu (Valentin Buhăcianu ‘69) Rezerve: Denis Oncescu, Vlad Morar, Erik Gronner, Yanis Pîrvu, Guilerme Garutti, Florin Borța, Valentin Buhăcianu, Esteban Orozco și Patrick Dulcea Antrenor: Bogdan Andone

Stadion: Clinceni Arena (Clinceni – Ilfov). Arbitru: Dragoș Nicolae Lunca (Cluj-Napoca). Asistenți: Alexandru Filip (Constanţa) și Ștefan Dumitrache (Palanca – Prahova). Rezervă: Dumitru Florin Lac (Sibiu). Observator arbitri: Ion Negoescu (Târgovişte). Delegat joc: Lucian Cîrjă (Constanţa).

Prima mare ocazie a aparținut gazdelor. În minutul 7, Marius Briceag greșește o pasă la mijlocul terenului, Yassine Zakir este pe fază și interceptează mingea, scapă singur spre poartă, dar Straton intervine salvator cu un reflex foarte bun și blochează șutul, mingea ieșind în corner.

În minutul 31, Georgian Honciu, fostul nostru jucător, a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, de la aproximativ 23 de metri, dar Cătălin Straton a respins în corner, fără mari probleme.

În minutul 42 FC Argeș are o primă mare ocazie de a înscrie. Mihai Roman a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă a terenului, de la aproximativ 26 de metri, dar mingea a lovit transversala porții apărate de George Gavrilaș.

Tabela a rămas intactă la finele primului mitan al partidei cu Metaloglobus București.

FC Argeș a deschis scorul în minutul 50. Marius Briceag execută impecabil o lovitură de la colțul terenului, iar Mario Tudose înscrie cu o lovitură de cap.

În minutul 55 FC Argeș majorează scorul. După un corner bătut de același Briceag, mingea ajunge la Mario Tudose, apoi la Robert Moldoveanu care marchează superb pentru 2-0 cu o foarfecă laterală.

În minutul 65 FC Argeș face prima schimbare, Esteban Obiang Orozco îl înlocuiește pe Alexandru Dinoci.

În minutul 69 are loc o dublă schimbare pentru echipa noastră. Yanis Pîrvu îl înlocuiește pe Gabriel Gheorghe și Valentin Buhăcianu pe Robert Moldoveanu.

Metaloglobus reduce din diferență în minutul 72. După o incursiune pe partea stângă, Dragoș Huiban trimite o centrare în fața porții, iar Georgian Honciu aflat în zona centrală a careului înscrie pentru 2-1.

În minutul 76 Echipa Pantelimonului are o acțiune foarte periculoasă care se putea termina cu gol, dar Costin Ghiocel intervine și scoate de pe linia porții.

Yanis Pîrvu are o șansă de a marca în minutul 79, dar Gavrilaș intervine și scoate mingea în corner.

În minutul 82, Bogdan Andone face ultimele schimbări pentru echipa noastră. Garutti intră în locul lui Mihai Roman și Florin Borța în locul lui Andrei Tofan. Banderola de căpitan ajunge pe brațul lui Marius Briceag.

Meciul a fost prelungit cu 6 minute. În minutul 90+1, Junior Morais trage un șut de la distanță care trece pe lângă poarta lui Cătălin Straton.

În minutul 90+5 Junior Morais este eliminat după ce vede al doilea cartonaș galben. Acesta l-a faultat pe Valentin Buhăcianu.

FLUIER FINAL! După un meci bun făcut de vulturi, plecăm acasă cu toate cele 3 puncte, învingând una din revelațiile acestui sezon.

Interviul oferit de Bogdan Andone după partida cu Metaloglobus

Interviul oferit de Mario Tudose după partida cu Metaloglobus