A doua victorie din amicale!

FC Argeș – FC Pucioasa 4-2(3-0)
Au marcat: Nini Popescu(min.11), Georgescu(min.12 aut), Alin Popa(min.44), Antonio Stan(min.60) / Roman(min.66), Iamandache(min.72)

FC Argeş a disputat miercuri cel de-al cincilea meci de verificare din această perioadă precompetiţională. Echipa noastră s-a impus cu 4-2 în confruntarea de pe propriul teren cu FC Pucioasa, formaţie care evoluează în liga a treia. Sursa foto: FC Argeş Fans

Nicolae Dică, managerul grupării din Trivale a împărţit lotul de jucători pe care îl are la dispoziţie în două echipe, una efectuînd un antrenament în dimineaţa partidei, iar cealaltă fiind păstrată pentru meci. Piteştenii au făcut o primă repriză foarte bună, reuşind să înscrie două goluri destul de repede prin Nini Popescu şi Georgescu, care a trimis în propria poartă o centrare în faţa porţii. Cu un minut înainte de finalul primului mitan, piteştenii au mai marcat încă o dată prin mijlocaşul Alin Popa. După pauză, Nicolae Dică a schimbat distribuţia şi a introdus în teren mai mulţi juniori pentru a le da minute. Antonio Stan, unul dintre cei introduşi în teren după pauză, a reuşit să puncteze cu un gol de toată frumuseţea, şut în forţă din afara careului. Dâmboviţenii au redus din handicap la jumătatea reprizei secunde prin Roman care a profitat de o neglijenţă a lui Vişa şi a înscris din interiorul careului. Pucioasa a mai marcat încă o dată dintr-un penalty transformat de Iamandache. Pentru FC Argeş a fost a doua victorie din meciurile de verificare disputate în această vară. Până acum piteştenii au remizat 0-0, cu Chindia Târgovişte, 1-1, cu Concordia Chiajna şi Turris Turnu Măgurele şi 3-0 cu Progresul Spartac Bucureşti.


Caseta tehnică:

FC Argeș: Popa Robert – Szecui, Vișa, Șerbănică, Tofan – Prepeliță, Oancea, Năstăsie, Popescu Nini – Alin Popa, Buleică. Rezerve: Tavi Popescu, Oprescu, Ungur, Antonio Stan, Cocian, Vochin, Niță, Dănescu. Antrenor: Nicolae Dică.

FC Pucioasa: Priseceanu – Ilie, Marina, Georgescu, Diță – Grigorescu, Parghel, Marmandiu, Iamandache – Roman, Țilică. Rezerve: Călinescu, Petre Grancea, Vlada, Samoilă, Godinac, Manolache, Nisipeanu, Marcu. Antrenor: Romică Ciobanu.