Acreditări presă pentru meciul FC Argeș – UTA Arad

Jurnaliştii care doresc să participe la meciul FC Argeş – UTA Arad, de duminică, 2 august 2020, de la ora 18.30, de pe stadionul Nicolae Dobrin, din ultima etapă a play-off-ului ligii secunde, trebuie să anunțe până astăzi, vineri, 31 iulie 2020, ora 12.00.
Conform protocolulului emis de Ministerul Sănătăţii și FRF pentru prevenirea răspândirii COVID-19, sunt disponibile doar 10 locuri la masa presei și 5 locuri pentru fotoreporteri. Înainte de intrarea pe stadion, jurnaliștii trebuie să se supună unui triaj epidemiologic (chestionar, termometrizare, declarație). Intrarea se va face pe bază de tabel nominal care va fi înaintat observatorului de joc. Cei care doresc să participe la acest meci trebuie să aibă asupra lor legitimația de serviciu și un act de identitate. Masca de protecţie este obligatorie şi va fi purtată pe toată durata partidei!.
Cererile de acreditare se primesc la e-mail: mediafcarges@yahoo.com.
Foarte important!
Solicitările trimise după ora 12.00 nu vor fi luate în considerare.
În eventualitatea în care numărul cererilor de acreditare va fi mai mare decât numărul locurilor impuse de FRF, vom fi nevoiți să facem o selecție a reprezentanților mass-media care pot participa la acest meci, prioritate urmând să aibă jurnaliștii și fotoreporterii care au fost prezenți la majoritatea partidelor echipei noastre.
Conform protocolului, se interzice accesul în incinta stadionului cu orice cameră video, cu excepția deținătorilor de drepturi TV.
Accesul fotografilor acreditați este permis numai în zonele special amenajate (în părțile laterale ale fiecărei porți).
Lista reprezentanților mass-media acreditați pentru acest meci va fi publicată pe site-ul clubului astăzi, 31 iulie, după ora 12.00.