Adversari puternici pentru juniorii de la FC Argeş la Memorialul Ola!

Acum câteva zile, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, a avut loc tragerea la sorţi pentru faza zonală a Interligii de Iarnă – Memorialul Gheorghe Ola, competiţie rezervată fotbaliştilor cu vârsta de 10 ani. Întrecerea este organizată de AJF Argeş şi FRF şi are finalitate pe ţară.

Cele 72 de echipe rămase în competiţie după faza locală au fost împărţite în 8 zone geografice. FC Argeş, reprezentanta judeţului nostru, a fost repartizată în Zona 4, într-o grupă din care mai fac parte CSS Alexandria, FC FCSB Academy, CSM Râmnicu Sărat şi Petrolul Ploieşti. Meciurile din faza zonală se vor juca la sala de sport de la Bradu, întrucât la Sala Sporturilor Trivale nu a fost posibilă organizarea acestei întreceri din cauza partidelor oficiale ale echipelor de baschet, volei şi handbal. Turneul zonal de la Piteşti se va desfăşura în perioada 2-3 decembrie, câştigătoarele celor opt zone urmând a se califica la turneul semifinal. Cele opt echipe vor fi împărţite în două grupe de câte patru, primele două din fiecare urmând să se califice la faza finală care se va desfăşura într-un oraş stabilit pe bază de licitaţie de către FRF. Atât faza semifinală, cât şi faza finală, sunt programate să se joace până la sfârşitul lunii următoare.

#”Nu va fi uşor, dar nici imposibil”

Oficialii clubului nostru au aşteptări mari de la echipa pregătită de antrenorul Adrian Măluşanu: „În afară de Piteşti, la licitaţia organizată de FRF pentru faza zonală a mai participat şi CSM Râmnicu Sărat, însă Federaţia a ales oraşul nostru. Am încercat şi varianta de a juca la Sala Sporturilor Trivale, însă nu s-a putut deoarece echipele de baschet, volei şi handbal au programate meciuri oficiale şi antrenamente. Sper să avem rezultatele pe care le dorim cu toţii şi să mergem la turneul semifinal. Toate echipele prezente la zonă sunt valoroase. CSM Râmnicu Sărat a jucat anul trecut finala Memorialului Gheorghe Ene. Din punctul meu de vedere, echipe puiternice au FCSB şi Petrolul Ploieşti. Nu va fi uşor pentru noi, dar nici imposibil să mergem mai departe. O calificare la turneul final ar însemna un lucru extraordinar pentru fotbalul juvenil argeşean. Sunt sigur că avem copii care vor face cinste fotbalului piteştean” a declarat Petre Calotă, Team-Managerul Centrului de Copii şi Juniori Leonte Ianovschi.

Programul turneului de la Piteşti:

Interliga de iarnă – Trofeul Gheorghe Ola – Meciurile Etapei 1

Dec 2, 2019 10:00 CSS Alexandria – FCSB Academy 
Dec 2, 2019 11:30 FC Argeş – CSM Râmnicu Sărat 
Dec 2, 2019 13:00 FCSB Academy – Petrolul Ploieşti 
Dec 2, 2019 17:00 CSS Alexandria – FC Argeş 
Dec 2, 2019 18:30 CSM Râmnicu Sărat-Petrolul Ploieşti

Interliga de iarnă – Trofeul Gheorghe Ola – Meciurile Etapei 2

Dec 3, 2019 10:00 CSS Alexandria – CSM Râmnicu Sărat 
Dec 3, 2019 11:30 FC Argeş – FCSB Academy 
Dec 3, 2019 12:00 Petrolul Ploieşti – CSS Alexandria 
Dec 3, 2019 17:00 CSM Râmnicu Sărat – FCSB Academy 
Dec 3, 2019 18:30 Petrolul Ploieşti – FC Argeş