Ajutaţi-l pe Florin Hidişan!

Florin Hidișan (39 de ani), fost fotbalist al echipelor Internațional Curtea de Argeș, FC Argeş, CS Otopeni, FC Brașov, UTA, Pandurii, U Cluj, Arieșul Turda şi Ocna Mureş, are nevoie de ajutor după ce a fost depistat cu o formă foarte gravă de cancer la stomac. Fostul mijlocaș are mare nevoie de bani pentru a putea continua ședințele de chimioterapie și chiar pentru a putea merge în străinătate pentru un tratament mai puternic.

Impresarul Bogdan Apostu, fostul coleg al lui Hidișan, a demarat o acțiune de strângere de fonduri și o serie de licitații pentru tricouri ale unor fotbaliști ce s-au înscris în campanie. Pe pagina sa de Facebook a fost deja scos la licitație tricoul lui Sergiu Buș de la FCSB. Campaniei s-au alăturat și Vlad Chiricheș, Ianis Hagi, Andrei Radu, George Pușcaș și mulți alții. Pe rând, tricourile acestora vor fi scoase la licitație, iar banii vor ajunge direct în conturile fostului fotbalist.

Apel umanitar pentru Florin Hidișan, depistat cu o formă gravă de cancer

„Luptă, Piticule! Noi suntem lângă tine! N-am să stau să adun anii de când îl cunosc. Adun orele de când am aflat și refuz să cred că piticul e atât de încercat de viață. N-am să stau s-o lungesc pentru că nu-i timp de pierdut. Cu toții îl cunoaștem pe Florin Hidișan. Toți i-am admirat golurile, pasele și driblingurile. Tremur când scriu aici, cum cred că a tremurat și bara din Ghencea până la demolare la șutul lui de la jumătatea terenului. Atunci era o finală pentru Steaua, azi Hidi își trăiește propria finală.
Recent a fost diagnosticat cu “Formațiune tumorala exulcerata pe curbura stomacală. Metastaze”. N-aș cunoaște să vă dau multe detalii. Știu doar că Florin are nevoie de noi. Iar lumea fotbalului, din care el face parte, a fost mereu receptivă când i s-a cerut ajutorul. N-o face piticul, o fac eu pentru el. Haideți să ajutăm un frate, de doar 39 de ani, ce are viața înainte. Oricine vede acest mesaj, poate ajuta cu un share, cu un tag, cu o sumă de bani, oricât de mică, cu un tricou sau o pereche de mănuși. Toate vor fi scoase la licitație aici, iar banii vor ajunge la Florin, pentru că are atâta nevoie de ei. Haideți toți în echipa piticului pentru finală. IN SCURT TIMP, VOM INCEPE LICITATIA PENTRU TRICOURI, alaturi de nume mari ale FOTBALULUI ROMÂNESC!” a fost mesajul postat de impresarul Bogdan Apostu pe pagina sa de facebook. Hidişan a evoluat la FC Argeş în perioada 2003 – 2004. În primul eşalon fotbalistic din România, Florin Hidișan a bifat 107 meciuri și a marcat 7 goluri.

Conturile unde poate fi ajutat Florin Hidișan:
Nume: FLORIN HIDIȘAN
CONT LEI: RO56BTRLRONCRT0CE2684801
CONT EURO: RO03BTRLEURCRT0CE2684801

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds