Al doilea succes pentru tricolorii lui Lobonț!

ROMÂNIA U20 – CEHIA U20 2-1(1-0)
Au marcat: Giafer(40), Rădăslăvescu(85) / Krobot(50 pen.)
Reprezentativa Under 20 a României a învins selecționata similară a Cehiei, scor 2-1, într-un meci amical disputat joi seară, pe stadionul de la Voluntari. sursa foto: frf.ro
Tricolorii au deschis scorul cu cinci minute înainte de finalul primei reprize prin Deniz Giafer. Fundașul central al lui Dinamo a fost atent la o respingere defectuoasă a defensivei oaspeților și a trimis în plasă, din 6 metri. Cehii au egalat imediat după pauză, când Ladislav Krobot a transformat un penalty comis de portarul Hindrich. Golul victoriei reprezentativei României U20 a fost marcat în minutul 85 de Eduard Radăslăvescu. Mijlocașul de 17 ani al Farului Constanța a prins un șut fantastic de la aproximativ 30 de metri, iar mingea s-a dus în plasa laterală!. Cristi Dumitru, atacantul echipei FC Argeș, a început partida cu Cehia ca titular, însă a fost schimbat după 69 de minute. Selecționata pregătită de Bogdan Lobonț are în palmares o victorie, 2-1, cu Portugalia U20, și un eșec contra Angliei U20, scor 1-6. Următorul meci al tricolorilor este programat luni, 11 octombrie, de la ora 16:00, în deplasare, cu Germania U20. Partida se va disputa la Potsdam și va fi transmisă în direct de Digi Sport.
Caseta tehnică:
ROMÂNIA U20: Hindrich – Grosu, Coubiș, Giafer, Buta (min.58 Ilie) – Ghindovean (min.46 Radăslavescu), Grameni (Cpt.) (min.80 Mărginean), Perianu – Bani (min.58 Văsălie), Suciu (min.80 Istrate), Dumitru (min.69 Mustacă).
Selecționer: Bogdan Lobonț
Rezerve neutilizate: Silveanu, Eftimie, Bîrzu, Oroian, Duțu, Casiadi-Bako.
CEHIA U20: Markovič – Koželuh (min.66 Jaroň), Vlček (Cpt.), Pojezný, Suchomel – Jonáš (min.79 Pudhorocký), Tkáč, Křišťan – Ryneš, Krobot (min.66 Smékal), Kozák (min. 66 Hošek).
Selecționer: Jiří Žilák
Rezerve neutilizate: Stejskal, Gabriel, Šebrle, Icha.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds