Al treilea amical, a treia victorie

FC Argeș a obținut a treia victorie în meciurile de verificare din această perioadă precompetițională. Echipa noastră a câștigat la limită, 0-1, amicalul de sâmbătă, din deplasare, cu Concordia Chiajna, colega de eșalon.

Dacă în amicalele cu Muscelul Câmpulung și Flacăra Horezu fiecare component al lotului a bifat câte 45 de minute, în testul cu ilfovenii antrenorul Eugen Neagoe a încercat să cristalizeze o formulă de bază, opt jucători din primul unsprezece fiind folosiți pe toată durata partidei. Prima repriză a fost una destul de echilibrată, cu puține ocazii de gol, singurele oportunități ale alb-violeților de a marca fiind șuturile de la marginea careului ale lui Tofan și Borța, care însă nu și-au atins ținta. La cinci minute după pauză, FC Argeș a deschis scorul prin Mario Mitoi, juniorul echipei noastre trimițând cu capul în plasă din centrarea de manual a lui Borța. Replica gazdelor a venit prin Bălan, însă șutul atacantului ilfovean de la marginea careului a fost reținut de Straton. Până la finalul partidei, Argeșul și-a mai trecut în cont încă trei șanse de a majora diferența, însă Tofan, Nortey și Boboc nu l-au putut învinge pe Dincă. Prin ce au arătat în teren, Florin Borța, Isaac Nortey și Petrișor Petrescu sunt reale câștiguri pentru echipa noastră. O soluție pentru compartimentul ofensiv poate fi și juniorul Mario Mitoi, autorul a trei goluri în meciurile de verificare de până acum.

 

Concordia Chiajna – FC Argeș 0-1(0-0)

A marcat: Mitoi(min.50)

 

Concordia Chiajna: Oncescu – Dumbravă, Corbu, Guimaraes, Dima – Stănica, Codrea, Gogescu, Tucaliuc – Hlistei, Bălan

După pauză au mai intrat Dincă, Iancu, Lazăr, Dragu, Ghimfuș și Vrdoliak

Antrenor: Erik Lincar

 

FC Argeș: Straton – Tofan, Ciuciulete, Tudose, Borța – Nortey, Boboc, Pîrvu(min.46 Mitoi), Rădescu(min.46 Dulcea) – Petrescu(min.65 Haită), Buhăcianu(min.46 Angelov)

Antrenor: Eugen Neagoe