Alb-violeții, testați de doctori!

Fotbaliștii de la FC Argeș au efectuat astăzi vizita medicală pentru a ști cu exactitate dacă sunt sau nu apți de efort. Pentru a nu se expune riscurilor, o echipă de medici s-a deplasat cu aparatura necesară pentru teste, la hotelul la care jucătorii și staff-ul sunt cazați pe durata celor două săptămâni de pregătire centralizată. 

Celor 25 de fotbaliști li s-au recoltat dimineață probe de sânge, iar după amiază, după ce le-a fost măsurată înălțimea și greutatea, alb-violeții au dat proba de efort și au făcut examenul EKG. Medicul sportiv Viorel Nicola a fost cel care a coordonat această testare care a durat aproximativ 5 ore. Așa cum era de așteptat, alb-violeții au trecut cu brio și de această vizită medicală, iar de acum încolo staff-ul grupării argeșene poate crește treptat intensitatea ședințelor de pregătire.


#Vineri, al doilea test COVID-19

În altă ordine de idei, jucătorii pregătiți de Ionuț Badea vor încheia peste câteva zile prima săptămână de pregătire centralizată. Piteștenii se află cantonați la un hotel situat la 2,5 km de stadionul Nicolae Dobrin, locul în care își desfășoară antrenamentele în grupuri de câte 4 persoane, așa cum cere protocolul emis de Ministerul Sănătății. Alb-violeții vor efectua vineri al doilea test COVID-19, urmând ca ultimul test să-l facă în ziua a 14-a zi de cantonament, așa cum cere protocolul medical.