Alexander Maes, în echipa etapei a 17-a din Casa Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei cu numărul 17 din Casa Liga 1, a doua a acestui retur de campionat. Printre cei 11 jucători aleşi de LPF se regăsește și un jucător de la FC Argeş. Este vorba de mijlocașul Alexander Maes, autorul golului din partida de acum câteva zile cu Gaz Metan Mediaș, meci terminat la egalitate, 1-1.
Echipa etapei a 17-a din Casa Liga 1:
PORTAR
Florin Iacob (UTA Arad / 27 de ani) – A contribuit din plin la succesul arădenilor prin câteva intervenţii, dar şi prin modul cum şi-a dirijat defensiva.
FUNDAŞI
Hugo de Sousa (Astra / 28 de ani) – S-a impus ca titular în echipa lui Eugen Neagoe. A reuşit primul gol din carieră în principala competiţie internă din România.
Andrei Piţian (Chindia / 25 de ani) – Parcursul remarcabil al dâmboviţenilor se datorează, în principal, defensivei foarte bine organizate, defensivă condusă excelent din teren de Andrei Piţian, integralist în sezonul curent.
Erico da Silva (UTA Arad / 31 de ani) – A înscris golul care a adus grupării arădene o victorie importantă, graţie căreia UTA revine în lupta pentru un loc în play-off.
Alexandru Ţigănaşu (FC Botoşani / 30 de ani) – A avut o evoluţie consistentă, remarcându-se atât pe faza defensivă, dar şi în ofensivă. A ajuns la 191 de prezenţe în Liga 1.
MIJLOCAŞI
Alexander Maes (FC Argeş / 28 de ani) – Mijlocaşul piteştenilor a fost activ pe toată durata meciului cu Gaz Metan, joc în care a izbutit primul gol din carieră în CASA Liga 1.
Vadim Raţă (Chindia / 27 de ani) – A recuperat multe mingi la centrul terenului, efortul depus de mijlocaşul moldovean fiind unul lăudabil.
Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 23 de ani) – A înscris pentru a șaptea oară în acest sezon, reuşita sa aducând un punct important oltenilor. Este cel mai bun marcator al craiovenilor din ediţia curentă.
ATACANŢI
Ely Fernandes (Viitorul / 30 de ani) – A făcut cel mai bun meci în tricoul dobrogenilor. A pus presiune pe adversari şi a înscris întâia oară pentru gruparea dobrogeană.
Gabriel Debeljuh (CFR Cluj / 24 de ani) – A marcat pentru a cincea oară în ediţia curentă, în care a mai scos şi două penalty-uri. Este un vârf de careu clasic, perfect pentru stilul de joc practicat de CFR.
Florin Tănase (FCSB / 26 de ani) – Atitudine de căpitan! Activ în atac, dar prezent şi în defensivă atunci când echipa a avut nevoie. A punctat pentru a 12-a oară în 14 jocuri din ediţia 2020-2021.
ANTRENORUL ETAPEI
Edward Iordănescu (CFR Cluj / 42 de ani, FOTO) – Are un început formidabil de mandat la CFR, cu cinci victorii şi o remiză în cele șase jocuri din campionat, rezultate în urma cărora clujenii s-au apropiat la doar un punct de lider.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds