Alexandru Greab şi Sylvain Deslandes, în echipa etapei a 16-a din Casa Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei cu numărul 16 din Casa Liga 1, prima a acestui retur de campionat. Printre cei 11 jucători aleşi de LPF se regăsesc şi doi fotbalişti de la FC Argeş. Este vorba de portarul Alexandru Greab şi fundaşul Sylvain Deslandes. Cei doi alb-violeţi au avut o mare contribuţie în obţinerea victoriei din deplasarea de la FC Botoşani.

Echipa etapei a 16-a din Casa Liga 1:

PORTAR
Alexandru Greab (FC Argeş / 28 de ani) – A dat siguranţă echipei prin intervenţiile sale. A dovedit că este portarul pe care argeşenii se pot baza în lupta pentru atingerea obiectivelor.

FUNDAŞI

Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani) – Este cel mai în formă jucător din lotul roş-albilor. Şi-a trecut în cont o nouă pasă de gol, a cincea în ediţia curentă.
Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 33 de ani) – Experimentatul fundaş al covăsnenilor a fost la înălţime! A făcut faţă cu brio atacurilor adverse, fiind mai mereu primul în duelurile cu adversarii.

Sylvain Deslandes (FC Argeş / 23 de ani) – S-a achitat perfect de sarcinile defensive. În plus, a înscris singurul gol al meciului, reuşită graţie căreia argeşenii au bifat prima victorie în deplasare din acest sezon.

Risto Radunovic (FCSB / 28 de ani) – A avut un debut excelent pentru roş-albaştri. A dominat flancul stâng, reuşind şi o centrare forte bună la prima reuşită din contul bucureştenilor.

MIJLOCAŞI

Diego Fabbrini (Dinamo / 30 de ani) – Şi-a pus în valoare tehnica superioară, participând la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de dinamovişti. A înscris primul său gol din acest campionat.

Ciprin Deac (CFR Cluj / 34 de ani) – A marcat pentru a cincea oară în acest sezon de CASA Liga 1, golul reuşit de decarul clujenilor fiind printre cele mai frumoase înscrise în etapa a 16-a.

Florin Tănase (FCSB / 26 de ani) – Decarul bucureştenilor a avut o nouă evoluţie fantastică! A înscris de două ori şi a ajuns la 11 reuşite în acest sezon, în care a mai izbutit şi două pase decisive.

ATACANŢI

Jose Manuel Silva Oliveira (Gaz Metan / 30 de ani) – A înscris primele goluri în tricoul medieşenilor, reuşitele sale aducând echipei sale o victorie importantă, graţie căreia s-a apropiat de locurile care duc în play-off.

Adam Nemec (Dinamo / 35 de ani) – Veteranul din atacul dinamoviştilor a marcat un gol, al 20-lea în 71 de meciuri disputate Liga 1, şi a deviat decisiv la reuşita lui Fabbrini.

Valentin Costache (CFR Cluj / 22 de ani) – A făcut unul dintre cele mai bune meciuri sub culorile ardelenilor. A marcat un gol şi a produs alte câteva ocazii importante.

ANTRENORUL ETAPEI
Ionel Gane (Dinamo / 49 de ani) – Chiar dacă s-a confruntat cu multe probleme de lot, a reuşit să formeze o echipă competitivă, care a izbutit a treia victorie în cinci jocuri cu el pe bancă, succesul apropiindu-i pe dinamovişti la doar două puncte de locul 6.

Greab, omul meciului cu FC Botoşani!
Deţinătorii drepturilor tv şi Liga Profesionistă de Fotbal desemnează la finalul fiecărui meci cel mai bun jucător. Alexandru Greab, portarul echipei noastre, a fost desemnat omul meciului în confruntarea din deplasare cu FC Botoşani, câştigată de alb-violeţi cu 1-0.
Iată care au fost fotbaliştii evidenţiaţi în partidele etapei a 16-a:
Gaz Metan Mediaş – FC Voluntari 2 – 0, Jose Manuel Da Silva Oliveira (Gaz Metan).
Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 0 – 0, Bogdan Mitrea (Sepsi OSK).
Chindia Târgovişte – CSM Politehnica Iaşi 1 – 1, Denis Dumitraşcu (Chindia).
FC Hermannstadt – Dinamo 0 – 2, Adam Nemec (Dinamo).
FC Botoşani – FC Argeş 0 – 1, Alexandru Greab (FC Argeş).
CFR Cluj – Academica Clinceni 3 – 1, Valentin Costache (CFR Cluj).
UTA Arad – Viitorul Constanţa 0 – 0, Alexandru Albu (UTA).
FCSB – Astra Giurgiu 3 – 0, Florin Tănase (FCSB).

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds