Alexandru Greab, Sylvain Deslandes și antrenorul Mihăiță Ianovschi, în echipa etapei a 18-a din Casa Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei cu numărul 18 din Casa Liga 1, a treia a acestui retur de campionat. Printre cei 11 jucători aleşi de LPF se regăsesc şi doi fotbalişti de la FC Argeş. Este vorba de portarul Alexandru Greab şi fundaşul Sylvain Deslandes. Cei doi alb-violeţi au avut o mare contribuţie în obţinerea victoriei din deplasarea de la Arad, cu UTA. Antrenorul etapei a fost desemnat Mihăiță Ianovschi, tehnicianul echipei noastre.

Echipa etapei a 18-a din Casa Liga 1:

PORTAR
Alexandru Greab (FC Argeş / 28 de ani) – A apărat tot ce era de apărat, contribuind astfel la întâiul succes reuşit de piteşteni pe terenul arădenilor în prima ligă.

FUNDAŞI

Denis Haruţ (FC Botoşani / 21 de ani) – A izbutit primul gol din carieră în CASA Liga 1. De remarcat evoluţiile tot mai bune ale apărătorului botoşănenilor, care a devenit unul dintre cei mai promiţători jucători din generaţia sa.

Paul Papp (Universitatea Craiova / 31 de ani) – Titularizat pentru întâia oară în 2021, a fost sigur în intervenţii, dovedind că poate fi oricând o soluţie pentru formula de start a Universităţii. Şi-a trecut în cont şi un gol.

Sylvain Deslandes (FC Argeş / 23 de ani) – A înscris pentru a doua oară în tricoul piteştenilor şi, la fel ca în meciul cu FC Botoşani din etapa a 16-a, golul său a fost de trei puncte.

MIJLOCAŞI

Ciprian Deac (CFR Cluj / 34 de ani) – A dirijat excelent jocul clujenilor, care au bifat a șasea victorie în ultimele șapte jocuri. Prinde pentru a treia oară echipa etapei.

Eder Gonzalez (Sepsi OSK / 24 de ani) – Spaniolul transferat de covăsneni în această iarnă a făcut un meci perfect. A scos penalty-ul transformat de Vaşvari şi a marcat primul său gol în CASA Liga 1.

Andrei Artean (Viitorul / 27 de ani) – A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din 2021. Este un fotbalist care consumă multă energie pe durata unei partide.

Adrian Păun (CFR Cluj / 25 ani) – O nouă prestaţie reuşită sub conducerea lui Edward Iordănescu. A reuşit o pasă de gol, a 14-a în 172 de jocuri disputate pentru CFR în Liga 1.

ATACANŢI

Dennis Man (FCSB / 22 de ani) – A înscris pentru a 14-a oară în ediţia curentă, de șapte ori fiind jucătorul care a deschis scorul. Este unul dintre cei mai buni tineri fotbalişti români.

Daniel Popa (Chindia / 25 de ani, FOTO) – Trece printr-o perioadă foarte bună din carieră. A înscris un gol, al patrulea în ediţia curentă, apoi i-a pasat decisiv lui Neguţ.

Hamidou Keyta (FC Botoşani / 26 de ani) – Poate fi considerat jucătorul etapei, asta după ce a contribuit la succesul botoşănenilor cu două goluri şi o pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI
Mihăiţă Ianovschi (FC Argeş / 45 de ani) – Are un început formidabil de mandat pe banca piteştenilor, șapte puncte în trei meciuri! De evidenţiat şi jocul echipei, unul care dă încredere fanilor din Trivale.

Antun Palic, omul meciului!

Deţinătorii drepturilor tv şi Liga Profesionistă de Fotbal desemnează la finalul fiecărui meci cel mai bun jucător.

Iată care au fost fotbaliştii evidenţiaţi în partidele etapei a 18-a:

Chindia Târgovişte – Academica Clinceni 2 – 1, Daniel Popa (Chindia).

FCSB – FC Voluntari 2 – 1, Man Dennis (FCSB).

Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Astra Giurgiu 4 – 1, Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK).

UTA Arad – FC Argeş 1 – 2, Antun Palic (FC Arges).

Universitatea Craiova – Viitorul Constanţa 1 – 1, Andrei Artean (Viitorul, FOTO).

Gaz Metan Mediaş – CSM Politehnica Iaşi 2 – 1, Ricardo Jorge Oliveira Valente (Gaz Metan).

FC Botoşani – Dinamo 4 – 0, Hamidou Keyta (FC Botoşani).

FC Hermannstadt – CFR Cluj 1 – 3, Alexandru Chipciu (CFR Cluj).

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds