Alexandru Ișfan, în echipa etapei a treia!

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat echipa ideală a etapei a treia din Superliga Superbet. Printre cei mai buni unsprezece jucători ai acestei runde se află și un fotbalist al echipei noastre. Este vorba de Alexandru Ișfan, autorul unei ”duble” în partida cu Universitatea Cluj, câștigată de alb-violeți cu 3-1.

Iată cum arată echipa ideală etapei a 3-a :

PORTAR

Cătălin Căbuz (Chindia / 26 de ani) – A închis perfect poarta în faţa fostei sale echipe, contribuind decisiv la punctul câştigat de târgovişteni.

FUNDAŞI

Radu Negru (FC U 1948 / 23 de ani) – A avut o evoluţie consistentă în faţa unor adversari care au pus multă presiune. A reuşit șapte deposedări şi a oferit cinci pase în careul advers.

Gabriel Tamaș (Petrolul / 38 de ani) – A înscris pentru prima dată în tricoul Petrolului, reuşita sa fiind a 10-a pe prima scenă din România.

Joonas Tamm (FCSB / 30 de ani) – Introdus la pauză, s-a remarcat imediat, chiar la prima fază fixă din careul advers, când a şi marcat.

Valentin Țicu (Petrolul / 21 de ani) – Tânărul căpitan al ploieştenilor a pasat decisiv la golul prahovenilor. A avut al doilea cel mai bun index Instat dintre toţi jucătorii cu minute în runda a 3-a (271).

MIJLOCAŞI

Ciprian Deac (CFR Cluj / 36 de ani) – A marcat un gol şi a oferit două pase decisive. Rămâne jucătorul de care depinde, în mare măsură, jocul ardelenilor.

Mattias Käit (Rapid / 24 de ani) – A făcut un joc fără greşeală la centrul terenului. A pasat decisiv la singura reuşită a partidei din Bănie.

Alexandru Vlad (FC Voluntari / 32 de ani) – Şi-a trecut în cont prima pasă de gol din acest sezon. A dominat întreg flancul stâng.

ATACANŢI

Alexandru Ișfan (FC Argeş / 22 de ani) – A făcut cel mai bun meci în Superliga României. A marcat de două ori şi a oferit o pasă de gol.

Gabriel Debeljuh (CFR Cluj / 25 de ani) – Prin dubla din ultima rundă, vârful clujenilor a ajuns la 36 de goluri marcate în Superliga României.

Alexandru Ioniţă (Rapid / 27 de ani) – Sub conducerea lui Mutu, acesta redevine un fotbalist capabil să facă diferenţa într-un meci, aşa cum a reuşit şi în această rundă, la finalul căreia a avut cel mai bun index Instat (273).

ANTRENORUL ETAPEI

Adrian Mutu (Rapid / 43 de ani) – Deşi a avut parte de un început infernal, a scos șase puncte din cele trei dueluri cu echipele clasate pe podium în ediţia precedentă.