Analiza evoluției canalului oficial de Youtube FC Argeș TV în sezonul 2023/24

A venit rândul să prezentăm evoluția FC Argeș TV, canalul oficial de Youtube al clubului. În acest sezon au fost difuzate peste 280 materiale video, atât LIVE, cât și înregistrate. Dintre acestea 123 au fost meciuri transmise integral, fie că vorbim aici de meciuri de Liga 2, fotbal feminin, amicale sau competiții de juniori. Cele mai multe dintre partide au avut comentariu, aspect asigurat tot de PunktNet, firma care se ocupă de administrarea FC Argeș TV și a site-ului clubului.

Totodată, nu putem să omitem probabil una din cele mai importante transmisiuni video din acest sezon, respectiv evenimentul maraton dedicat demolării stadionului Nicolae Dobrin, o producție care a devenit deja “de arhivă” pentru suporterii argeșeni.

Pe această platformă avem în acest moment 2.324 abonați, pornind de la aproximativ 1.100 la începutul acestui campionat. Canalul a înregistrat 336.864 utilizatori unici pe parcursul sezonului 2023/24, aceștia însumând aproximativ 3,3 milioane de minute de vizionare a materialelor video.

Merciurile transmise de către FC Argeș TV stau la baza analizelor făcute de WyScout, precum și a celorlalte platforme de analiză video și evaluare a jucătorilor de fotbal. În acest moment se lucrează cu până la 8 camere și 3 sisteme diferite de transmisie live.

Echipa din spatele FC Argeș TV le mulțumește fanilor FC Argeș pentru feedback-ul permanent pe care l-au oferit aceștia, lucru ce a permis îmbunătățirea calității conținutului video realizat.