Andrei Speriatu, noul antrenor secund al echipei FC Argeș

Antrenorul principal Bogdan Argeș Vintilă și-a completat staff-ul cu care va lucra la FC Argeș. Începând de astăzi, în funcția de antrenor secund a fost numit Andrei Speriatu.

Fostul portar de legendă al clubului nostru a semnat o înțelegere până la finalul acestui sezon competițional, cu drept de prelungire. Născut pe 29 septembrie 1957 la Toporu (Teleorman), Speriatu a jucat 406 de meciuri în primul eşalon al României, îmbrăcând tricoul alb-violet în două perioade: 1976-1980 și 1986-1990. Campion cu FC Argeș în sezonul 1978-1979, Speriatu este pe locul trei în topul celor mai longevivi portari români, după Costel Câmpeanu şi Silviu Lung. Speriatu a mai făcut parte din staff-ul tehnic al echipei noastre în mandatele lui Telu Stancu, Nicolae Dobrin și Marian Bondrea.

Andrei Speriatu: ”Prin forța grupului, o scoatem la capăt!”

Andrei Speriatu este încântat de noua provocare: ”Îmi doresc să o scoatem la capăt. Cred că putem să depășim acest moment greu, nu prin forța mea, ci prin forța grupului. De unul singur nu poți! Fotbalul este un joc colectiv și doar împreună putem face o treabă cât mai bună. Trebuie să avem dorință, determinare și puterea de a lupta până la final.”