Andrei Tofan și Alexandru Ișfan, în echipa etapei a șaptea!

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat echipa ideală a etapei a șaptea din Superliga Superbet. Printre cei mai buni unsprezece jucători ai acestei runde se află și doi fotbaliști ai echipei noastre. Este vorba de fundașul Andrei Tofan și mijlocașul Alexandru Ișfan, autorul golului victoriei din partida cu Chindia Târgoviște.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 7-a:

PORTAR

Horațiu Moldovan (Rapid / 24 de ani) – Din nou, a fost cel mai bun portar la finalul unei etape, fapt confirmat şi de InStat. A respins opt şuturi, dintre care două foarte grele.

FUNDAŞI

Costinel Tofan (FC Argeş / 26 de ani) – Intrat pe teren la startul reprizei secunde, a pasat decisiv pentru golul victoriei reuşit de Işfan.

Joyskim Dawa (FCSB / 26 de ani) – A greşit la una dintre reuşitele sibienilor, dar s-a revanşat ofensiv cu un gol şi o pasă decisivă.

Bogdan Mitrea (Universitatea Craiova / 34 de ani) – Debut perfect în tricoul alb-albaştrilor: oltenii nu au primit gol, iar el a pasat decisiv la singura reuşită a partidei.

David Kiki (Farul / 28 de ani) – A câştigat 13 dintre cele 17 dueluri în care a fost implicat. De asemenea, a avut 11 recuperări, dintre care cinci în jumătatea adversă.

MIJLOCAŞI

Alexandru Ișfan (FC Argeş / 22 de ani) – A înscris pentru a treia oară în acest sezon. Este un jucător cu un mare potenţial de creştere valorică.

Alexandru Creţu (Universitatea Craiova / 30 de ani) – A marcat golul care o aduce pe Universitatea la doar un punct de podium. A fost a șaptea reuşită în 137 de meciuri disputate în campionatul României.

Alexandru Ioniţă (Rapid / 27 de ani) – Revenirea la Rapid i-a adus liniştea. Evoluţiile sale sunt tot mai bune şi eficiente pentru echipa sa.

ATACANŢI

Louis Munteanu (Farul / 20 de ani) – Introducerea sa la pauză s-a dovedit a fi mutarea câştigătoare făcută de Hagi. A înscris de două ori.

Daniel Paraschiv (FC Hermannstadt / 23 de ani) – A făcut un meci mare pe „Arena Naţională”. Şi-a trecut în cont un gol şi o pasă decisivă.

Alexi Pitu (Farul / 20 de ani) – A înscris în premieră în principala competiţie internă, apoi a pasat decisiv pentru a treia oară în ediţia curentă.

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Farul / 57 ani) – Conduşi magistral de pe bancă, dobrogenii au reuşit o victorie mare, chiar pe terenul campioanei ultimelor cinci ediţii şi au rămas în fruntea clasamentului.

 

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds