Antrenorul Augustin Eduard a prefaţat partida cu Dinamo Bucureşti: „Trebuie să fim mult mai agresivi pentru a obţine victoria!”

Augustin Eduard a condus miercuri seară primul antrenament în calitate de antrenor principal al echipei FC Argeş. Tehnicianul în vârstă de 58 de ani va debuta pe banca tehnică a echipei noastre contra lui Dinamo Bucureşti, partidă programată vineri, de la ora 20.30, pe stadionul Nicolae Dobrin.
Confruntarea dintre cele două echipe contează pentru runda cu numărul 12 din Casa Liga 1, iar cele trei puncte puse în joc sunt foarte importante pentru ambele echipe în încercarea lor de a părăsi zona minată a clasamentului. FC Argeş şi Dinamo sunt vecine de clasament, piteştenii ocupând locul 15, cu 9 puncte, în timp ce bucureştenii se situează pe locul 14, cu acelaşi număr de puncte, dar cu un golaveraj mai bun.

Eduard nu se află la prima experienţă ca principal pe banca tehnică a echipei noastre, acesta mai având două mandate de interimar în sezoanele 2017-2018 şi 2018-2019, când echipa era în liga secundă, având 13 victorii din 18 partide. Principalul alb-violeţilor se aşteaptă la un meci foarte greu cu Dinamo Bucureşti, dar speră într-o tresărire de orgoliu a jucătorilor săi. Împreună cu colaboratorii săi, Andrei Speriatu şi Paul Ciobanu, principalul argeşean va încerca să-i motiveye cât mai bine pe jucători şi să le redea încrederea necesară pentru a putea obţine victoria.