Antrenorul Marius Croitoru, prezentat oficial la FC Argeș

Marius Croitoru, antrenorul echipei FC Argeș, a fost prezentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc în sala de ședințe a Primăriei Pitești. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani a semnat cu clubul nostru o înțelegere valabilă pe 1 an și 7 luni, obiectivul fiind calificarea în play-off. Debutul lui Croitoru pe banca tehnică a grupării din Trivale va avea loc duminică, de la ora 18.15, în deplasarea de la UTA.

Marius Croitoru: ”Voi face totul pentru performanță”

Croitoru vrea să implementeze la Pitești un stil de joc ofensiv care să producă un fotbal plăcut ochiului: ”Este o plăcere deosebită să antrenez FC Argeș și o oportunitate. Obiectivul principal este să repetăm performanțele pe care le-a făcut Andrei Prepeliță. Nu este ușor ca o echipă care era de doar un an să ajungă în play-off. Nu va fi ușor, dar pot să vă asigur că voi face totul pentru a face performanță. O să încerc să schimb un pic fața jocului, fiecare antrenor are propriul stil. FC Argeș este o echipă bună, dar ca orice antrenor văd diferit anumite poziții, anumiți jucători. În iarnă va exista o restructurare a lotului. Indiferent cine ar fi venit, la fel ar fi procedat. Cu staff-ul tehnic, rămâne domnul Schumacher pentru că este cu Licența Pro. Am venit cu un asistent de-al meu. Rămâne ca la începutul săptămânii viitoare să completăm lotul cu un antrenor de portari și un preparator fizic. Performanța imediată înseamnă play-off pentru a ne putea stabiliza din punct de vedere al performanței. Este important să facem o analiză cu ce se va întâmpla pe viitor. În primul rând mă refer la lotul de jucători. Noi, antrenorii, suntem susținuți doar de rezultate. Domnul primar mi-a promis că voi avea aceeași libertate pe care am avut-o la FC Botoșani pentru a repeta lucrurile bune pe care le-am făcut acoloa spus tehnicianul argeșean.

Primarul Cristian Gentea: ”Vreau o echipă disciplinată care să joace un fotbal frumos”

Primarul Cristian Gentea are așteptări mari de la noul antrenor al echipei noastre: ”FC Argeș merge prost. Suntem la 3 puncte de retrogradare și 3 puncte de play-off, undeva la jumate. Jocul nu ne dă mari speranțe. Nu putem să nu recunoaștem faptul că Andrei Prepeliță a făcut multe lucruri bune la FC Argeș. În doi ani de zile am ajuns și în play-off, cu mult noroc. Tot cu mult noroc am intrat în Liga I, dar nici el nu poate să nu recunoască faptul că a avut șansa destul de repede să antreneze în Liga I. A fost și dorința lui să reziliem amiabil și îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru FC Argeș și îi dorim mult succes în activitatea următoare. Mie nu mi-a plăcut ce jucăm. Ne dorim să ajungem la alt nivel. Vreau să avem o echipă disciplinată, în care să nu mai apară probleme care să păteze imaginea clubului, o echipă care să joace un fotbal frumos, un fotbal ofensiv, elaborat, care să readucă spectatorii în tribune, o echipă în care să creștem jucători, să și vindem pentru a putea aduce bani la buget pentru că ne dorim la un moment dat să ne autofinanțăm. Cu toții am ajuns la concluzia că varianta cea mai bună de pe piața muncii este Marius Croitoru, un antrenor în care avem deplină încredere. Are toată susținerea noastră și suntem convinși că jocul și modalitatea de exprimare se va schimba. A vrut o evaluare în vară. Dacă lucrurile nu merg bine, ne strângem mâna, dar eu sunt convins că va rămâne mult timp la FC Argeș”.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds