Arnold Garita, în echipa etapei a 16-a!

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat echipa ideală a etapei a 16-a din Superliga Superbet. Printre cei mai buni unsprezece jucători ai acestei runde se regăsește și un fotbalist al echipei noastre. Este vorba de atacantul Paul Arnold Garita, autorul singurului gol al partidei cu UTA, câștigată de FC Argeș, scor 1-0. Cu reușita de la Arad, vârful camerunez a ajuns la cota 5 în această ediție de campionat.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 16-a:

PORTAR

Giedrius Arlauskis (Universitatea Craiova / 34 de ani) – Transferat în acest sezon, experimentatul portar lituanian dă siguranţă echipei prin intervenţiile sale. Contra covăsnenilor, Arlauskis a apărat patru şuturi, dintre care două supersave-uri.

FUNDAŞI

Răzvan Onea (Rapid / 24 de ani) – A fost jucătorul cu cel mai mare index Instat din această etapă – 278. A câştigat 11 dueluri, dintre care patru în atac, a avut un procentaj de 84 % pase corecte şi a reuşit cinci deposedări.

Ionuț Stoica (FC Hermannstadt / 34 de ani) – Căpitanul celor de la FC Hermannstadt şi-a condus echipa spre o nouă victorie, succes în urma căruia sibienii şi-au consolidat poziţia a cincea.

Mihai Popescu (Farul / 29 de ani) – A marcat golul care le-a adus constănţenilor a 11-a victorie din acest sezon.

Bogdan Vătăjelu (Universitatea Craiova / 29 de ani) – A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din prima etapă a returului, reuşita sa aducând oltenilor trei puncte mari.

MIJLOCAŞI

Alexandru Răuță (FC Hermannstadt / 30 de ani) – A pasat decisiv la golul lui Paraschiv, a avut un procentaj de 100 % dueluri aeriene câştigate, a reuşit patru driblinguri şi 12 recuperări.

Karlo Muhar (CFR Cluj / 26 de ani) – Cel mai bun mijlocaş defensiv din etapa a 16-a. Pe lângă golul marcat, a câştigat 16 dueluri, a avut șase deposedări şi patru baloane recuperate în jumătatea adversă.

Ioan Filip (Universitatea Cluj / 33 de ani) – Pe lângă golul înscris, al doilea din ediţia curentă, a făcut un joc fără greşeală la centrul terenului.

ATACANŢI

Arnold Garita (FC Argeş / 27 de ani) – Principalul om de gol din atacul piteştenilor şi-a făcut din nou datoria. A înscris pentru a cincea oară în campionatul curent.

Mamadou Thiam (Universitatea Cluj / 27 de ani) – A înscris pentru întâia oară în tricoul clujenilor pe prima scenă. A fost un pericol permanent pentru apărarea adversă.

Gheorghe Grozav (Petrolul / 32 de ani) – A marcat golul victoriei pentru ploieşteni, care revin pe loc de play-off.

ANTRENORUL ETAPEI

Mirel Rădoi (Universitatea Craiova / 41 de ani – FOTO) – Cu el pe bancă, oltenii au ajuns la trei victorii la rând în campionat şi s-au apropiat la doar un punct de podium.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds