Au făcut instrucţie cu giuleştenii!

FC Argeș – FC Rapid Bucureşti 3-0(1-0).
Au marcat: Buleică(min.40), Raul Costin (min.50), Nilă (min.90).

FC Argeş a câştigat sâmbătă cel de-al patrulea meci de verificare din această vară. Echipa noastră s-a impus la scor de neprezentare în confruntarea cu FC Rapid, nou-promovată în liga a treia, golurile alb-violeţilor fiind reuşite de Buleică, Raul Costin şi Nilă.
Confruntarea dintre argeşeni şi bucureşteni s-a disputat pe stadionul Municipal din Curtea de Argeş în faţa a aproape 1000 de spectatori care au vrut să vadă la lucru cele două echipe de mare tradiţie ale fotbalului românesc. Prima repriză a fost una anostă, destul de săracă în ocazii de gol. Singurele oportunităţi au fost un şut al lui Buhăescu, reţinut în doi timpi de Ciuculescu şi golul lui Buleică la care gooal-keperul giuleştenilor nu s-a putut opune. Cel de-al doilea mitan a fost mult mai animat. Giuleştenii au trebuit să atace şi au lăsat mai multe spaţii libere care au fost speculate de jucătorii alb-violeţi. La doar cinci minute de la reluarea partidei, echipa noastră şi-a dublat avantajul prin Raul Costin care a marcat de la peste 40 de metri după ce l-a văzut pe Voican puţin ieşit dintre buturi. Nilă a stabilit scorul final în ultimul minut al timpului regulamentar cu un şut din interiorul careului, după ce în primă instanţă porturul vişiniilor reuşise să-l blocheze pe atacantul argeşean. În partidele de verificare, piteştenii au învins cu 4-0 pe ACS Basarabi Curtea de Argeş, cu 2-1 pe CS Baloteşti, cu 3-0 pe FC Rapid şi au remizat, 1-1, cu FC Academica Clinceni. Următorul meci al echipei noastre va avea loc miercuri, 25 iulie, adversar urmând a fi Daco Getica, fosta Juventus Bucureşti, formaţie retrogradată din Liga I în această vară.

Caseta tehnică:
FC Argeș: Ureche – Turda, Vişa, Hreniuc, Tofan, Costin, Şerban, Buleică, Şerbanică- Năstăsie, Buhăescu. După pauză au mai intrat Nicuşor Grecu, Stan, Panait, Nilă, Tăbăcariu, Gugu, Cătălin Barbu, Alin Popa, Oancea şi Borţosu. Antrenor: Emil Sandoi.
FC Rapid: Ciuculescu – Voicu, Bratu, Maftei, Stancu – Moise, Duriţă, Cîrstocea, Goge – Manole, Vlada. După pauză au mai intrat Voican, Boian, Iacob, Demici, Burlacu, Grigore, Lădaru, Dovleac, Niţu, Jurj. Antrenor: Constantin Schumacher.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.