Au pierdut după ce au condus la pauză!

# Dunărea Călăraşi – FC Argeş 2-1(0-1)

FC Argeş a fost foarte aproape de a obţine un rezultat bun în această după amiază în deplasarea de la Dunărea Călăraşi, ocupanta locului 2 a ligii secunde. Echipa pregătită de Augustin Eduard şi Paul Ciobanu a pierdut cu 2-1 după ce a a condus la pauză.
Partida de la Călăraşi a avut două reprize diametral opuse, prima dominată de echipa noastră, iar cea dea doua la discreţia gazdelor. Alb-violeţii au deschis scorul încă din minutul 15 prin Ionuţ Năstăsie care l-a învins pe gooal-keperul gazdelor cu un şut de la 18 m, pe jos, la colţul scurt. Călărăşenii au avut şansa de a restabili egalitatea până la pauză însă Kanda dintr-o poziţie foarte bună a tras peste transversală. După pauză, gazdele au ieşit mult mai motivate pe teren şi au pus presiune pe piteşteni. Dunărea a restabilit egalitatea la aproape zece minute de la reluarea partidei. Puşcaş a trimis în plasă centrarea lui Mezu iar Călăraşiul a început să spere. După primirea golului, gazdele au preluat controlul partidei şi au crescut presiunea pusă pe adversar. FC Argeş a încercat să dea lovitura pe contraatac şi a irosit două mari ocazii de gol prin Năstăsie şi Vişa. Mijlocaşul argeşean l-a pus la grea încercare pe Cezar Lungu cu un şut în forţă din interiorul careului iar fundaşul piteştean a trimis pe lângă poartă din interiorul careului în urma unei faze fixe. Dunărea Călăraşi a marcat golul victoriei cu un sfert de oră înainte de finalul timpului regulamentar. Kanda a bătut în careu o lovitură liberă de la aproape 30 m iar Silviu Pană a trimis cu capul în plasă. În primul minut de prelungire echipa noastră a avut şansa egalării însă Cezar Lungu a reuşit să respingă lovitura liberă executată în forţă de Şerban. În urma acestui eşec, FC Argeş a coborât pe locul 10 cu cele 22 de puncte adunate în 17 etape.

DUNĂREA CĂLĂRAŞI – FC ARGEŞ 2-1 (0-1)
A marcat: Puşcaş min. 54, Silviu Pană min. 75/Năstăsie min.15
Dunărea Călăraşi: C. Lungu (cpt.) – Ţenea, Manole, Puşcaş, Tomozei – Danciu (min. 46 Drăghiceanu), Cătălin Cristea – Missi Mezu (min. 62 Munteanu), Silviu Pană, Kanda – Vali Alexandru (min. 80 Bogdan Vasile). Antrenor: Dan Alexa.

FC Argeş: Nicuşor Grecu – Tofan, Mihăescu, Vişa, Cătălin Stan (min. 80 Alin Popa) – Oancea, Şerban, Raul Costin (cpt.), Robert Grecu (min. 88 Cătălin Barbu) – Nilă, Ionuţ Năstăsie (min. 88 C-tin. Stoica 88). Antrenor: Augustin Eduard.
Stadion: Central Ion Comşa (Călăraşi). Spectatori 2.500
Arbitri: Eduard Ioniţă, Florin Iacob, Erchian Ionus (toţi din Constanţa).
Observatori: Marian Deaconu (Ploieşti), Viorel Leşeanu (Giurgiu).
Cartonaşe galbene: Bogdan Manole / Măhăiescu, Raul Costin.

 

 

Cum s-au marcat golurile:

min. 15: 0-1 – Năstăsie deschide scorul cu un şut pe jos de la 25 m pe colţul în care se afla poziţionat Cezar Lungu!
min. 54: 1-1 – Puşcaş restabileşte egalitatea cu un şut din faţa porţii după o centrare în careu a lui Mezu.
min. 75: 2-1- Kanda centrează în careu din lovitură liberă de la 25 m, iar Silviu Pană trimite cu capul în plasă din interiorul careului!.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.