Înfrângere și eliminare nemeritată!

FC Argeș a ratat calificarea în careul de ași al Cupei României după ce a fost învinsă la limită, 0-1, de CFR Cluj, campioana României, joi seară, în sferturile de finală ale competiției.   foto: Orange Sport

Prima repriză a disputei din Gruia a fost una destul de echilibrată, alb-violeții încercând să pună în pericol poarta apărată de Răzvan Sava prin Mimito Biai și Enzo Celestine. În prima repriză, CFR parcă nici nu a existat, ardelenii neavând nicio fază de poartă. După pauză, campioana a crescut presiunea, iar după o oră de joc, Krasniqi l-a pus la încercare pe portarul Micle cu un șut din afara careului. Jakolis și Garita au fost foarte aproape de gol, însă nu l-au putut învinge pe Sava din poziții destul de bune. Câteva minute mai târziu, Brendon a reluat cu capul spre poartă, însă balonul nu a prins cadrul porții. CFR Cluj a dat lovitura în minutul 89, Krasniqi punctând din pasa lui Bîrligea. Pentru locurile din finală se vor lupta CFR Cluj, Sepsi, Universitatea Cluj și UTA. Semifinalele UTA – U Cluj și Sepsi – CFR Cluj sunt programate în perioada 26-27 aprilie 2023.

CFR Cluj – FC Argeș 1-0(0-0)

A marcat: Krasniqi(min.89)

CFR Cluj: Sava – R. Bălan(min.46 Krasniqi), Ţiru, Kolinger, Peteleu – Braun, Hoban, Muhar(min.66 Cvek), Fica(min.46 Petrila) – Maglica(min.84 Bîrligea), Yeboah(min.66 Janga)

Rezerve neutilizate: Scuffet, Manea, Burcă, Filip

Antrenor: Dan Petrescu

FC Argeş: Micle – Tofan, Dobrosavlevici, Turda, Brendon(min.77 Rizzi), Vianna – Jakolis, Meza Colli, Mimito, G. Creţu – Celestine(min.62 Garita)

Rezerve neutilizate: Micu, Njike, Oprescu, Şerban, Moisie, Tîrcoveanu, Bertrand

Antrenor: Bogdan Argeş Vintilă

Cartonașe galbene: Peteleu / Bertrand

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)
Arbitru: Marian Barbu(Făgăraş) / Asistenți: Daniel Mitruți(Craiova) și Adrian Vornicu (Iaşi)
Arbitru VAR: Rareș George Vidican(Satu Mare) / Arbitru AVAR: Necula Mihaiță (Bucureşti)

sursa rezumat video: Superliga