Au revenit Nilă şi Stoica!

După o absenţă de câteva săptămâni, Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre, s-a putut baza în amicalul de miercuri, cu Chindia Târgovişte, pe doi dintre posibilii titulari. Atacanţii Andrei Nilă şi Costin Stoica au fost introduşi în teren pe parcursul reprizei secunde şi au reuşit să schimbe în bine faţa echipei. Prin intrarea celor doi în teren, compartimentul ofensiv a căpătat mai multă forţă iar ocaziile de gol la poarta adversarului s-au înmulţit. Nilă şi Stoica au revenit după accidentări care i-au făcut să piardă aproape două săptămâni de pregătire cu restul lotului. Emil Săndoi speră ca prin revenirile celor doi, randamentul ofensiv să fie mult mai bun decît până acum.

Martin, la primul gol

Atacantul Mădălin Martin şi-a făcut treaba în confruntarea cu Chindia Târgovişte. Fotbalistul care are aproape 100 de partide în tricoul Rapidului a fost introdus în teren de Emil Săndoi la jumătatea reprizei secunde. Vârful argeşean a reuşit să înscrie golul victoriei lui FC Argeş şi a hărţuit permanent defensiva dâmboviţenilor.

Oprican, împrumutat la Bradu

FC Argeş s-a despărţit acum câteva zile de unul dintre cei trei portari ai echipei. Alexandru Oprican a fost împrumutat până la sfârşitul sezonului la Atletic Bradu, echipă de liga a treia pentru care a mai evoluat şi în returul sezonului trecut pe vremea când alb-violeţii erau pregătiţi de Nicolae Dică. În locul lui Alexandru Oprican, oficialii grupării din Trivale l-au adus la echipa mare pe Sanda, un portar de perspectivă de la grupa de juniori 2001 pregătită de antrenorul Georgian Şerban.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.