Badea: ”Un punct de moral”

La finalul partidei de vineri seară, cu UTA Arad, terminată la egalitate, 1-1, Ionuţ Badea, antrenorul echipei noastre, s-a declarat mulţumit de rezultat, în contextul în care cei de la UTA au avut mai multe ocazii.  Foto: Răzvan Păsărică – Sports Pictures

Tehnicianul alb-violeților a explicat și de ce a ales să scoată un jucător U-21, încă de la începutul partidei.

„E un punct câştigat, de moral, dar arată şi o realitate. Am jucat cu două echipe din play-off, două echipe care ne-au arătat limitele, iar astăzi am avut ocazii, a fost un joc pe contre. Am reacţionat cu schimbările, am reuşit să marcăm, să egalăm, iar apoi lucrurile au stat într-o tensiune la mijloc. Am riscat în repriza a doua, iar UTA a avut ocazii mari. Am făcut 1-1 cu UTA, o nou promovată ca şi noi. E un punct de moral. 

Dacă aveam un jucător U21 l-aş fi ţinut pe teren fără probleme. Jucătorii care sunt schimbaţi ştiu care e situaţia. Regula nu ne obligă să ţinem 2 jucători U21 pe teren, ci doar unu. Sper să nu avem situaţii ca lumea să nu ne arate cu degetul. Noi respectăm regula, bună sau slabă cum e, şi ne facem treaba în continuare”, a spus Ionuţ Badea la flash interviul de la finalul meciului.