Bine ai venit, Andreias Calcan!

FC Argeș a efectuat joi al doilea transfer din această perioadă precompetițională. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere pe două sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul, cu Andreias Cristian Calcan(28 ani).
În precedenta ediție de campionat, mijlocașul stânga a evoluat la Mezőkövesd-Zsóry, formație din prima ligă maghiară. Andreias a fost folosit în 21 de partide și a marcat un gol. Calcan a mai evoluat în carieră la Universitatea Cluj, CSM Râmnicu Vâlcea, Viitorul Constanţa, Politehnica Iași, Ujpest, precum și la cluburile olandeze Willem Tilburg, Dordrecht şi Almere City. Noua extremă stânga a Piteștiului are în palmares Cupa și Supercupa României, trofee câștigate cu Viitorul Constanța în sezonul 2018-2019. La echipele de club pentru care a evoluat, fotbalistul originar din Slatina a adunat 181 de partide și a marcat 23 de goluri. Andreias are bifate şi șase selecţii la echipa naţională de tineret a României.
Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, își dorește foarte mult ca FC Argeș să transfere numai jucători de calitate pentru a crește valoarea echipei. Andreias Calcan este convins că a făcut o alegere bună prin venirea la Pitești. Mijlocașul este sigur că FC Argeș poate fi o rampă de lansare pentru naționala de seniori a României.
Clubul FC Argeș îi transmite ”Bine ai venit!” și îi dorește evoluții cât mai bune în tricoul alb-violet!.