”Bine ai venit, Clement Couturier!”

FC Argeș a ajuns în cursul zilei de miercuri la un acord cu mijlocaşul francez Clement Couturier. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani, care măsoară 183 cm și cântărește 80 kg, a semnat cu echipa noastră un contract valabil până la sfârșitul acestui sezon competițional.
Clement a venit la Pitești din postura de jucător liber, după ce în luna iulie a acestui an a pus capăt înțelegerii pe care o avea cu Royal Excelsior Virton, echipă din liga secundă belgiană care a fost retrogradată în liga a patra din cauza problemelor financiare cu care s-a confruntat. Couturier s-a format în Franţa, iar primul contract de profesionişti a fost semnat în 2014, cu Dijon B. Apoi, şi-a mai trecut în C.V. echipele Montceau B, ASM Belfort, Chambly, Les Herbiers – toate din Franţa – şi Dudelange – Luxemburg. În 2018, cu luxemburghezii, a bifat și şase meciuri în grupele Europa League, reușind să elimine pe CFR Cluj din această întrecere. Mijlocașul francez are şi trei trofee câștigate cu Dudelange: campionatul, cupa şi cupa ligii. La cele șase echipele profesioniste la care a evoluat, fotbalistul francez a bifat 172 de partide și 33 de goluri.
Prin venirea lui Clement Couturier, FC Argeş a ajuns la 15 jucători aduşi pentru acest sezon de Liga I. Echipa noastră i-a mai transferat în această vară pe mijlocaşul Georgian Honciu şi atacantul Ndiaye Mediop, ambii de la Dunărea Călăraşi, fundaşul Gabi Matei(Academica Clinceni), mijlocaşii David Meza Colli şi Gabriel Deac, ambii de la Petrolul Ploieşti, portarii Alexandru Greab (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) şi Flavius Croitoru(CS Mioveni), mijlocaşul portughez, Romeo Sergio Marakis(Cova Piedade), atacantul angolez cu cetăţenie elveţiană, Cephas Malele(UD Oliveirense), mijlocaşul Cătălin Barbu şi mijlocaşul Stephan Leonard Drăghici, venit sub formă de împrumut de la Universitatea Craiova, mijlocaşul belgian Alexander Maes, sosit de la BEERSCHOT VA, ocupanta locului 3 din prima ligă belgiană, mijlocașul Antun Palic de la echipa maghiară de primă ligă, Kaposvári Rákóczi și fundașul Luka Maric, de la formația poloneză de prima ligă, Arka Gdynia.
Clubul FC Argeş îi transmite lui Clement Couturier tradiționalul ”Bine ai venit!” şi îi dorește evoluţii cât mai bune în tricoul alb-violet.