„Bine ai venit, Kevin Moihedja!”

Clubul FC Argeş a perfectat miercuri seară încă un transfer şi a ajuns la 15 jucători aduşi în această vară. Echipa noastră a ajuns la un acord cu francezul Kevin Moihedja care a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon competiţional, cu drept de prelungire. Noul jucător al piteştenilor este născut pe 29 februarie 1996, în insulele Comore şi evoluează ca fundaş stânga.

Kevin nu este la prima experienţă în România, el jucând în sezonul 2018-2019 la Luceafărul Oradea. Pentru clubul ardelean, Moihedja a evoluat în 22 de partide. În cariera sa, fotbalistul de culoare a mai trecut pe la echipe precum La Flèche RC, Saint-Étienne II şi Le Mans II. În această vară, cu alb-violeţii au mai semnat fundaşii Robert Dănescu şi Denis Brînzan, atacantul Andrei Blejdea, toţi trei de la Pandurii Târgu Jiu, portarul Sebastian Agachi, venit sub formă de împrumut de la Viitorul Constanţa, mijlocaşul central David Angelo Cocian, de la Unirea Tăşnad, fundaşii Nicolae Muşat şi Vlad Motroc, de la Daco Getica Bucureşti, mijlocaşul Răzvan Matiş, de la Viitorul Constanţa, mijlocaşul Paul Szecui, de FCSB, mijlocaşul Antonio Stan, de la Unirea Bascov, mijlocaşul Nini Popescu, de la Petrolul Ploieşti, fundaşul Grigore Turda, portarul Răzvan Ducan, venit sub formă de împrumut de la FCSB şi mijlocaşul Robert Grecu de la Astra Giurgiu.

#”Un fotbalist interesant”

Nicolae Dică, managerul grupării din Trivale, are încredere în potenţialul francezului: „Este un jucător care în sezonul trecut a evoluat în majoritatea meciurilor pentru Luceafărul Oradea. Nu este la prima experinţă în România şi nu îi mai trebuie o perioadă de acomodare. Este un fotbalist interesant care mi-a plăcut şi care nu a cerut un salariu mare. Am mare încredere în el, dar trebuie să muncească pentru că are potenţial. Sper să ajute echipa cât mai mult de acum încolo. Încercăm să avem dubluri pe toate posturile şi să ne întărim. De asemenea, îmi mai doresc să-l aduc şi pe Prepeliţă. Sper că într-o zi sau două să semneze contractul” a spus tehnicianul piteştean.

Clubul FC Argeş îi urează lui Kevin Moihedja tradiţionalul „Bine ai venit!” şi îi doreşte rezultate cât mai bune în tricoul alb-violet.