„Bine ai venit şi mult succes”, Stephan Leonard Drăghici!

În ultima zi a perioadei de mercato, FC Argeş a înregistrat un transfer. Alb-violeţii au ajuns la un acord cu Universitatea Craiova pentru împrumutul lui Stephan Leonard Drăghici. Mijlocaşul va evolua la gruparea din Trivale până la sfârşitul acestui sezon competiţional.

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani, măsoară 178 cm şi poate evolua atât ca extremă stânga, cât şi extremă dreapta. În 2016, Universitatea Craiova l-a transferat pentru 100.000 de euro de la Şcoala de Fotbal Ardealul Cluj, fiind împrumutat mai apoi la Juventus Bucureşti, Sepsi OSK şi Gaz Metan Mediaş. În sezonul 2019-2020, Drăghici a evoluat la Gaz Metan Mediaş, bifând 15 meciuri în tricoul ardelenilor. Stephan a jucat cel mai mult la Sepsi Sfântu Gheorghe, pentru care a adunat 20 de meciuri şi a reuşit şi singurul assist din cariera sa în Liga 1. Tot în ediţia de campionat 2018-2019, tânărul mijlocaş a îmbrăcat şi tricoul Universităţii în 6 partide. Fotbalistul născut pe 30 ianuarie 1998 la Roşiorii de Vede are şi două prezenţe la naţionala Under 21 a României. Drăghici este al 11-lea jucător adus de FC Argeş pentru acest sezon de Liga I. FC Argeş i-a mai transferat în această vară pe mijlocaşul Georgian Honciu şi atacantul Ndiaye Mediop, ambii de la Dunărea Călăraşi, fundaşul Gabi Matei(Academica Clinceni), mijlocaşii David Meza Colli şi Gabriel Deac, ambii de la Petrolul Ploieşti, portarii Alexandru Greab (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) şi Flavius Croitoru(CS Mioveni), mijlocaşul portughez, Romeo Sergio Marakis(Cova Piedade), atacantul angolez cu cetăţenie elveţiană, Cephas Malele(UD Oliveirense) şi mijlocaşul Cătălin Barbu.

„Am venit să joc şi să facem performanţă”
Noua achiziţie a echipei noastre îşi doreşte să confirme aşteptările: „Am ales FC Argeş pentru că este un club de tradiţie. Am venit aici să joc şi să facem performanţă împreună. Nu mă sperie faptul că echipa se află acum în zona retrogradării. Trebuie să muncim mai mult, să tragem tare şi să avem rezultate!. Pe plan personal mi-am propus să joc cât mai bine, să am cât mai multe realizări, iar pe plan general, să salvăm echipa. Sunt convins că dacă voi avea evoluţii bune la FC Argeş, voi reintra în atenţia selecţionerului de la Naţionala României de Tineret” a spus Stephan Leonard Drăghici.

Clubul FC Argeş îi transmite lui Stephan Leonard Drăghici, ”Bine ai venit!” şi îi doreşte evoluţii cât mai bune în tricoul alb-violet.