Bîrzan: „Mergem la Baloteşti să câştigăm!”

Nici fotbaliştii echipei noastre nu se aşteaptă la un meci uşor cu CS Baloteşti. Mijlocaşii Alin Buleică şi Radu Bîrzan consideră că principalul adversar pentru ambele echipe va fi suprafaţa de joc.
Cei doi jucători ai echipei noastre spun că indiferent de starea terenului, FC Argeş trebuie să se impună. Buleică este convins că dacă suprafaţa de joc se va prezenta în condiţii acceptabile, gruparea din Trivale nu are cum să nu câştige disputa cu ilfovenii: „Va fi meci greu pentru că se va juca pe un teren greu. Sperăm ca organizatorii acestei partide să reuşească să dea zăpada şi să putem pasa mai mult. Vrem să ne facem jocul nostru obişnuit. Ne dorim cu toţii să putem juca fotbal pe un teren cât de cât bun. Eu revin după o lună jumătate de pauză şi sper să nu mai am asemena surprize neplăcute până la final. Sper să fiu la potential maxim de la următorul meci”.
#”Să jucăm pe un teren practicabil”
Şi colegul său Radu Bârzan îşi doreşte ca partida de sâmbătă cu CS Baloteşti să se dispute în condiţii cât mai bune: „Condiţiile meteorologice pot influenţa foarte mult calitatea unui meci de fotbal. Sper ca meciul de la Baloteşti să se dispute pe un teren practicabil. Ne dorim foarte mult să câştigăm cele trei puncte pentru a termina anul pe podium. Am avut o accidentare nefericită, dar acum mă simt bine şi nu mai am probleme. Sper să fiu apt şi să joc bine!. Îmi doresc să am evoluţii cât mai bune şi să îmi ajut echipa să termine anul pe un loc cât mai bun”.