Blejdea: „Nu mă aşteptam să dau trei goluri!


FC Argeş a obţinut duminică după-amiază prima victorie din acest tur de campionat. Echipa din Trivale s-a impus la scor de neprezentare în deplasarea de la Sportul Snagov prin tripla reuşită de Andrei Blejdea. Mijlocaşul adus în această vară de la Pandurii Târgu Jiu a fost omul meciului, realizând un hat-trick de senzaţie. Cel mai bun jucător de pe teren este convins că piteştenii pot fi surpriza plăcută a acestei ediţii de campionat. Blejdea este convins că va mai reuşi să mai marcheze hat-trick-uri, având în vedere că a împlinit de curând 23 de ani

Cum a fost în teren la meciul de duminică?
– Foarte cald în primul rând, dar eu cred că ne-am descurcat onorabil. Am învins la scor de nmeprezentare şi cred că ne puteam impune mult mai clar dacă intrau şi alte ocazii. 
Sportul Snagov cum ţi s-a părut?
– O echipă care ne-a ţinut piept o repriză, după care nu au mai putut face faţă ritmului impus de noi. Este o victorie meritată şi muncită. Sunt primele 3 puncte câştigate de noi în acest tur de campionat şi sper să fie un început pentru noi.

# „Mi se va mai ivi această şansă“

Te-ai gândit vreodată că ocaziile de gol pe care FC Argeş le-a avut în prima repriză se pot răzbuna?
– Nu m-am gândit la acest lucru după felul în care decurgeau ostilităţile. Consider că în prima repriză am avut ghinion că nu am reuşit să marcăm, însă după pauză ne-am descătuşat. Eram convins că va fi doar o chestiune de timp până când vom deschide scorul. 
Dacă înainte de meci îţi spunea cineva că vei reuşi un hat-trick ce i-ai fi spus?
– Nu m-am gândit la acest lucru. Sincer să fiu, nici eu nu mă aşteptam. Este primul hat-trick pe care îl reuşesc la seniori şi îmi doresc să mai reuşesc şi altele. Toate la timpul lor. Sunt sigur că dacă voi avea evoluţii la fel de bune mi se mai ivi această şansă.

# „U Cluj nu este de neînvins“

Cui dedici golurile?
– Fanilor şi familiei mele care m-a susţinut tot timpul. Cel mai important lucru sunt cele 3 puncte câştigate de echipă. Contează mai puţin cine marchează.
Urmează derbyul cu Universitatea Cluj. La ce să ne aşteptăm?
– La un rezultat pozitiv. Vom da totul pe teren pentru a obţine cele trei puncte puse în joc. Depinde doar de noi să câştigăm. 
Universitatea Cluj este o echipă de tradiţie a fotbalului românesc şi un adversar redutabil, dar asta nu înseamnă că nu sunt de neînvins.